Kantinetafel rond 80 cm

 255.00  308.55 incl BTW

Aluminium
Wit
Zwart
Antraciet eiken
Bruin-eiken
Eiken-naturel
Havanna
Kersen
Lichtgrijs
Lindberg eiken
Midden-eiken
Wit
Speciale kleur (+ 8 weken!)
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Artikelnummer 06120RT Categorie

Kantinetafel rond 80 cm

De 06! Serie kantinetafels zijn iedereen wel bekend, ideaal voor in kantines of bouwketen, maar ook handig om te gebruiken als vergadertafel. De tafels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren!

Beschrijving

Of je nou gaat kijken op een bouwplaats, een school of een willekeurige werkvloer: overal kun je de kantoortafels uit de 06-serie tegenkomen. De tafels zijn dan ook al jarenlang een vaste waarde binnen ons assortiment. Met een vaste hoogte van 76 cm zijn ze geschikt voor het grootste deel van de mensen. Ze zijn eenvoudig in gebruik: door het relatief lichte gewicht zijn ze gemakkelijk te verplaatsen en de poten zijn probleemloos te monteren en demonteren. Dit model van 160x80cm is de meest gangbare maat voor bureaus en is perfect te combineren met een rolblok als er ook gedacht moet worden aan de opslagruimte!

De kantoortafels hebben een metalen onderstel dat is afgewerkt met epoxycoating in de kleur lichtgrijs, zwart of aluminium. De tafelbladen zijn standaard leverbaar in de kleur beuken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, wildperen of wit. Hierdoor passen ze naadloos bij de rest van je werkplek! Ben je toch op zoek naar een andere maat of kleur? Neem dan contact met ons op en we kijken graag hoe we je verder kunnen helpen!

Voorraad bladkleuren!

Bij VG Trading heeft u keuze uit een zeer ruim assortiment bladkleuren. Gezien de vele mogelijkheden hebben wij een selectie gemaakt van bladkleuren die uit voorraad leverbaar zijn en kleuren die een langere levertijd hebben. Dit zijn onze voorraad kleuren:

Bruin-eiken
Beuken
Eiken-naturel
Midden-eiken
Antraciet-eiken
Kersen
Havanna
Lindberg eiken
Ahorn - wildperen (uitlopend)
Wit
Lichtgrijs
Twijfels? We laten in onze showroom graag alle mogelijkheden zien!

Voor & nadelen

De meest voordelige tafels die er zijn!
Ondanks de lage prijs, hoge kwaliteit!
Verkrijgbaar in diverse afmetingen!
Ook handig te gebruiken als vergadertafel
Let op, vaste hoogte 76 cm!

Specificaties

Extra informatie

Bladkleur

, , , ,

Breedte

Hoogte verstelbaar

Diepte

Garantie

Hoogte

Levertijd

Materiaal blad

Materiaal onderstel

Onderstel kleur

, ,