2e hands kantoormeubelen

VG Trading verkoopt naast het assortiment nieuwe kantoormeubelen ook 2e hands kantoormeubelen. Deze kantoormeubelen kopen wij op uit faillissementen. Op het moment dat bedrijven failliet gaan of stoppen met de werkzaamheden, kopen wij van VG Trading de kantoormeubelen op. Deze slaan wij op in ons magazijn.

Ons assortiment 2e hands kantoormeubelen

Op het moment dat wij een groot aantal gebruikte bureaus/bureaustoelen van hetzelfde merk in ons assortiment hebben zullen wij deze toevoegen aan onze webshop. Deze kantoormeubelen kunt u herkennen aan het rode label met ‘gebruikt’ erboven zoals u op de afbeelding hiernaast kunt zien. Deze producten zijn over het algemeen erg sterk geprijsd. De 2e hands kantoormeubelen zijn nog zo goed als nieuw mits anders aangegeven, indien nodig worden bureaustoelen en vergaderstoelen voorzien van een nieuwe stoffering of een bureau word voorzien van een nieuw blad.

Tweedehands kantoormeubelen

In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn tweedehands kantoormeubelen steeds populairder aan het worden. Veel ZZP’ers nemen telefonisch contact met ons op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn om de gehele kantoorinrichting te laten inrichten met gebruikte kantoormeubelen.

Voordelen 2e hands kantoormeubelen

De voordelen van 2e hands kantoormeubelen is het verschil in prijs dat er betaald dient te worden voor deze producten. Een bureaustoel bij een gemiddelde kantoormeubel-zaak heeft dezelfde prijs als een gebruikte bureaustoel van topkwaliteit. Merken als Axia, Hawordth en Ahrend zijn merken die goede kwaliteit bureaustoelen leveren waarvan ook bekend is dat deze voldoen aan de noodzakelijke eisen die op dit moment gesteld worden aan bureaustoelen. Daarin wordt bijvoorbeeld gekeken naar producteisen die een rol kunnen spelen bij de voorkiming van RSI klachten.

We hebben nog veel meer!

Naast 2e hands kantoormeubelen zijn wij u ook graag van dienst als het gaat om ergonomische bureaustoelen of de inrichting van uw archief of kantine met nieuw of gebruikt kantoormeubilair. Kortom, voor de complete inrichting van uw kantoor of werkplek kunt u bij ons terecht! Zowel nieuw- als gebruikt!

Archiefkasten

In diverse kleuren en maten

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Kantine

een kantine hoeft niet meer oersaai te zijn!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!