Archiefkasten

VG Trading verzorgt complete magazijninrichtingen voor bedrijven. Dit betekent dat zij de mogelijkheid biedt om naast bureau's en bureaustoelen ook de overige kantoorinrichting kan aanbieden en monteren. Op deze pagina bieden wij een overzicht van de mogelijkheden wat betreft archiefkasten. Er zijn tal van variaties mogelijk. In ons assortiment is er opbergruimte voor ieder kantoor mogelijk. De administratie kan worden opgeslagen in een lage roldeurkast, maar als de ruimte het toelaat behoort ook een hoge jaloeziedeurkast tot de mogelijkheden. Bij VG Trading bent u voor iedere mogelijke kast aan het goede adres. Verfijn links in het menu de selectie en zoek op deze manier de archiefkasten die het best bij jouw kantoorruimte past. Ben je opzoek naar iets anders? Neem dan gerust even contact met ons op.

19 artikel(en)

per pagina

19 artikel(en)

per pagina

Archiefkasten

Archiefkasten behoren tot een van de belangrijkste onderdelen van een professionele en veilige kantoorruimte. Door uw spullen goed te archiveren, kunt u veel efficiënter werken. Natuurlijk is het wel belangrijk dat uw spullen op een veilige manier worden opgeslagen, daarom zijn alle archiefkasten van VG Trading voorzien van een slot. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om brandwerende en diefstalwerende archiefkasten in uw kantoor te plaatsen, een veiligere methode om uw spullen te bewaren bestaat er niet.

Advies bij aanschaf archiefkast

Weet u op dit moment nog niet precies hoe u uw kantoorruimte het best in kunt delen met archiefkasten? Wij voorzien u graag van deskundig advies bij het archiveren. De roldeurkasten, ook wel jaloeziedeurkasten genoemd, verkopen wij op dit moment het meest. Deze kasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast heeft u de mogelijkheid of u deze met of zonder topblad geleverd wil hebben. Wij bieden deze. In ons assortiment vindt u zowel gebruikte als nieuwe roldeurkasten.

Kantoorkasten

In de webshop van VG Trading kunt u verschillende soorten archiefkasten vinden, wij geven u graag persoonlijk advies over welke manier van archiveren voor u het meest geschikt is. In de webshop kunt u roldeurkasten, draaideurkasten, kledingkasten, ladeblokken, vitrinekasten en brandwerende kasten vinden. Alle producten zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor u lang kunt genieten van uw aanschaf. Op alle producten krijgt u maar liefst 48 maanden garantie, hierdoor kunt u altijd op ons terugvallen bij proberen met uw bestelling. Bij besteding van een bedrag van €500,- in onze webshop bieden wij u daarnaast de mogelijkheid om uw bestelling gratis te laten bezorgen en monteren.

Goedkope archiefkasten

VG Trading kantoormeubelen staat bekend als één van de goedkoopste aanbieders van nieuwe en gebruikte archiefkasten, hierdoor bent u altijd verzekerd van een vaste lage prijs bij de aanschaf van uw opbergkasten. Hebt u vragen of wilt u een grote bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op, wij voorzien u graag van een passend antwoord!