Archiefkasten

Draaideurkasten
Roldeurkasten
Flexwall
Schuifdeurkasten
Stellingen

Ben je op zoek naar aan kwalitatieve archiefkast? Archiefkasten met slot zijn de ideale manier om je documenten en mappen veilig en geordend op te kunnen slaan. Kies de houten of metalen archiefkast die past bij de ruimte en de archivering.

Filter

Categorieën
Normering
Normering
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Hoogte
Hoogte
Laat meer zien
Diepte
Diepte
Laat meer zien
Breedte
Breedte
Laat meer zien
Kleur
Kleur
Bladkleur
Bladkleur
Onderstel kleur
Onderstel kleur
Garantie
Garantie
Laat meer zien
Voetkruis
Voetkruis
Armleuningen
Armleuningen
Laat meer zien
Uitvoering
Uitvoering
Laat meer zien
Sorteren op:

Archiefkast kantoor

Er is voor iedere kantoorruimte wel een passende oplossing beschikbaar. Er zijn verschillende soorten archiefkasten en ieder model kan in meerdere vormen en maten worden uitgezocht. Is de kast enkel bedoeld voor de administratie of moeten er meerdere kantoorspullen in worden opgeslagen? Is het van belang dat de kast goed op slot kan worden gedaan en wens je een specifieke kleur voor in de ruimte? Dit zijn allemaal zaken om rekening mee te houden bij het uitzoeken van een archiefkast. Een hoge kast waar alles in past of een aantal lage kasten die je naast elkaar plaatst, de keuze is volledig aan jou. Je haalt in ieder geval een handige hulp de kantoorruimte in. Goede archiefkasten zijn onmisbaar in ieder kantoor.

Gebruik je de archiefkast meerdere malen per dag? Dan is het handig om te kiezen voor een schuifdeurkast of een archiefkast met roldeur. Hierin kun je ordners en andere kantoormaterialen op een overzichtelijke manier kwijt. De deuren slaan niet naar buiten open, dit scheelt veel ruimte op kantoor. Heb je deze ruimte wel? Dan is een draaideurkast ook een mogelijkheid.

Maak je meer gebruik van hangmappen? Dan kun je kiezen voor de archiefkast voor hangmappen. Deze kast is zo ingericht dat hangmappen eenvoudig in lades worden geplaatst. Niet alleen in de hangmappenkasten is dit een mogelijkheid, andere stalen archiefkasten kunnen ook met een frame worden geleverd dat uit kan worden getrokken. Hierin kun je alsnog eenvoudig al de hangmappen en andere documenten kwijt. De kasten zijn van uitstekende kwaliteit en worden snel geleverd. Een plankdragers archiefkast is ideaal als je archiefkasten wilt kopen en flexibel wilt kunnen zijn.

Draaideurkasten

Één van de mogelijkheden is een draaideurkast. Deze kast is in meerdere maten en kleuren te krijgen. Kies uit de verschillende merken, deze zijn allemaal van goede kwaliteit. Je selecteert de archiefkast en binnen enkele minuten heb je de bestelling al geplaatst. Daarnaast wordt de draaideurkast netjes op kantoor aangeleverd, voor je het weet profiteer je al van de verschillende voordelen die een draaideurkast met zich mee brengt. De draaideurkast heeft openslaande deuren, houdt hier rekening mee bij het uitzoeken van de archiefkast.

Roldeurkasten

Onze roldeurkasten zijn stevig en veilig. De roldeuren zijn meestal voorzien van een magnetische sluiting. Hierdoor vallen de deuren precies in elkaar. Uiteraard zijn de roldeurkasten voorzien van een slot. Zo zijn alle dossiers en bestanden netjes opgeborgen. Dit is verplicht volgens de AVG wetgeving. Maak een keuze uit de verschillende kleuren en formaten. Het blad en de deuren liever in een andere kleur? Ook dit is een mogelijkheid.

De inrichting van de kast is belangrijk voor het doel van de archiefkast. Het is van belang om hierop te letten bij bestelling. Er zijn inrichtingen mogelijk met een uittrekframe, lades en legborden. Afhankelijk van de inhoud die erin komt te staan kun je een inrichting kiezen. Wil je de roldeurkast later nog kunnen uitbreiden? Er zijn kasten waarbij het mogelijk is om deze later uit te breiden met een opzetkast. Deze kun je eenvoudig op de kast zetten. Zo is de kast in een keer een stuk hoger en is er meer ruimte.

Ladekasten

Ladekasten zijn vaak ook onmisbaar in een kantoor. In ladekasten kun je eenvoudig papieren kwijt in verschillende formaten. Het is verstandig om te kiezen voor de ladekast waarin de papierformaten allemaal passen, indien dit nodig is. Vaak wordt er gekozen voor de grootste ladekasten zodat alle mogelijke papierformaten erin passen. In de grootste modellen past A4, A3, A1 en ook A0. Ben je specifiek op zoek naar een ladekast voor een ander formaat? Bekijk het complete aanbod, er is vast wel een kast te vinden die past bij jouw wensen.

Schuifdeurkasten

De schuifdeurkast is een veel geziene gast in kantoorruimtes. Deze kasten zijn vaak gemaakt van staal en schuifdeuren met een slot. Handig om documenten en andere files in op te bergen die niet door iedereen gezien hoeven te worden. Er kan natuurlijk nog veel meer in worden bewaard. Schuifdeurkasten zijn voorzien van legborden. Het aantal legborden is afhankelijk van de grootte van de kast en de inrichting. Je kunt een hoge schuifdeurkast en lage schuifdeurkasten kiezen. Er is altijd een oplossing te vinden voor de beschikbare ruimte. Daarbij neemt de kast geen ruimte in beslag dankzij de handige schuifdeuren.

Service van VGTrading.nl
Bestel de kasten online, telefonisch of eventueel per email. Dit is allemaal mogelijk. Ook bij vragen helpen wij u natuurlijk graag. Neem contact met ons op via mail of per telefoon. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om te helpen bij de aankoop van je nieuwe archiefkasten. We leveren de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Online bestellen is snel, eenvoudig en veilig. Daarnaast kun je 24 uur per dag in onze webshop terecht om een bestelling te plaatsen.

Je bestelling wordt zo spoedig mogelijk op de gewenste locatie aangeleverd, je kunt er ook voor kiezen om de bestelling op te halen. Zo kun je extra snel gebruik maken van de verschillende archiefkasten. Bestellingen boven € 250,00 worden geheel gratis bezorgd.

Bestel eenvoudig en snel
Geniet snel van de nieuwe archiefkasten op kantoor waarin je alle ordners, dossiers en hangmappen kwijt kunt. Uw kantoorruimte is altijd opgeruimd en overzichtelijk, documenten zullen niet meer kwijt zijn en iedereen weet precies waar te zoeken. Niet alleen op kantoor is de archiefkast handig, ook thuis kan het een ideale manier zijn om de administratie in op te bergen. Bekijk de mogelijkheden en kies voor een model dat past bij de inrichting. Een archiefkast is niet alleen praktisch, de kasten zijn stijlvol en staan mooi in iedere ruimte.

Je kunt kiezen voor archiefkasten die laag uitvallen, archiefkasten groot maar er zijn ook veel andere opties. Ook qua kleur valt er genoeg te kiezen. Zo hebben wij zwarte archiefkasten, archiefkasten wit en felle kleuren, waaronder archiefkasten rood. Wil je een archiefkast kopen? Dan ben je bij van Garderen aan het juiste adres.

Filter

Normering
Normering
Onderstel kleur
Onderstel kleur
Bladkleur
Bladkleur
Kleur
Kleur
Stofkleur
Stofkleur
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Armleuningen
Armleuningen
Voetkruis
Voetkruis
Garantie
Garantie