Draaideurkasten

De meest voordelige archiefkasten!

Ben je op zoek naar een geschikte archiefkast voor op kantoor? Dan is de draaideurkast een goede mogelijkheid. Deze kasten worden vaak gebruikt in kantoorruimtes.

Lees meer

Dit is niet zomaar het geval, de kasten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en mater en hierdoor aan te passen aan ieders wensen. Bewaar de administratie in een draaideurkast naar keuze. Niet alleen de afmetingen zijn naar eigen wensen uit te zoeken, ook de kleur en inrichting is vrij te bepalen. Kies de draaideurkast uit die aansluit bij je wensen en bestel deze eenvoudig en snel in onze webshop. Voor je het weet staat de kast al in kantoor en kan er optimaal gebruik van worden gemaakt.

Breedte

Diepte

Hoogte

Bladkleur

Kleur

Garantie

Veilige draaideurkasten

De kasten zijn gemaakt van staal. Niet alleen de behuizing, ook de deuren en inrichting van de kast worden van het zware staal gemaakt. Je kunt de kast gebruiken voor het opbergen van ordners, het gewicht van deze ordners is geen enkel probleem van de legborden. Veel draaideurkasten zijn afsluitbaar door middel van een slot. Zo weet je zeker dat niemand zomaar de documenten kan inzien. Is het van belang dat de inhoud van de kast optimaal wordt beschermd? Dan kun je kiezen voor een brandwerende draaideurkast. Vul de kast met ordners, mappen en andere documentaties. Voor specifieke wensen en inrichting in de kast zijn altijd oplossing te vinden. Wil je een uitschuifbaar rail in de kast plaatsen? Geen probleem, ook dit is een mogelijkheid. Voor iedere kantoorruimte is er een geschikte draaideurkast te vinden.