Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten

Bestel je schuifdeurkasten voor op kantoor nu eenvoudig en snel in onze overzichtelijke webshop. We hebben een ruim aanbod aan schuifdeur archiefkasten en er is altijd een geschikte kast te vinden voor iedere kantoorruimte.

Lees meer

Ze zijn verkrijgbaar in meerdere formaten, vormen en kleuren. Kies de uitvoering die past bij het kantoor. Iedere kast is voorzien van legborden en ze zijn gemaakt van stevig staal. De schuifdeuren zijn eenvoudig en licht te bedienen. Zo kun je de kasten altijd makkelijk open krijgen, zelfs wanneer je je handen vol hebt met ordners en andere documenten. Bij VGTrading.nl vind je schuifdeurkasten van de beste kwaliteit.

Schuifdeurkasten met slot

Kies voor een archiefkast met schuifdeuren. Ze zijn stevig en handig in gebruik. De schuifdeuren zijn met een slot goed afsluitbaar. Om documenten veilig te bewaren is dit ideaal. Niemand die zomaar de kast kan openen zonder sleutel. De kasten worden binnen enkele dagen geleverd, je kunt er meteen gebruik van maken. Bij ons vind je goedkope schuifdeurkasten van de beste kwaliteit. Je bestelling is binnen een paar stappen voldaan. Je kunt ook telefonisch of via mail een bestelling plaatsen. Nog vragen over het aanbod en de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van de beste oplossingen voor op kantoor. Wij zijn bereikbaar per mail en telefonisch.

Filter
U heeft zojuist dit product toegevoegd:

Start met chatten!
Hallo, kunnen we ergens mee helpen?
We staan voor u klaar!