Bureaus 160 x 80 cm

Een bureau moet er netjes en verzorgd uitzien. Heeft u bureaus staan in een ruimte waar ook klanten, prospects en bezoekers komen? Dan is het van belang dat de bureaus een bepaalde stijl hebben. U wilt met de kantoorinrichting iets uitstralen, het meubilair moet passen bij het bedrijf. Een bureau 160 x 80 cm heeft de perfecte grootte om er goed aan te kunnen werken.

Meer lezen

U kunt al uw spullen kwijt en hebt genoeg bewegingsruimte. Ook uw computer, toetsenbord en muis hebben alle ruimte die u nodig heeft. Daarnaast geeft een bureau van 160 x 80 cm een bepaalde boodschap af. Door aan een groter bureau te zitten oogt een baan serieus en belangrijk. U laat zien dat uw personeel of uzelf de baan serieus neemt. Met een bureau 160 x 80 cm werkt u aan de productiviteit en uitstraling van het bedrijf.

Bureau 160 x 80 cm kopen

De bureaus van dit formaat bij VG Trading zorgen voor een fijne, opgeruimde werkplek. U kunt efficiënt werken en u weet precies waar de kantoorbenodigdheden te vinden zijn. Alles heeft een vaste plek gekregen op uw ruime bureau. Combineer een bureau 160 x 80 cm met een ladeblok voor onder het bureaublad. Dankzij een handig ladekastje kunt u alles opbergen wat u liever niet in het zicht hebt liggen. Ladeblokken kunnen ook met sloten worden besteld, handig als u documenten heeft die niet iedereen mag inzien. Uw bureaustoel past eenvoudig naast het ladekastje, een bureau van 160 x 80 cm geeft hier de ruimte voor. U kunt de plaats van bureaustoel en ladeblok zelfs nog afwisselen. Kies voor het juiste bureau en maak optimaal gebruik van uw nieuwe aanwinst. U bestelt een bureau 160 x 80 cm eenvoudig in onze handige, overzichtelijke webshop.

Bedenk van tevoren goed wat voor bureau u precies wilt en wat u zoal nodig heeft. Zeker bij de aankoop van meerdere bureaus is het belangrijk om goed voorbereid aan de slag te gaan. Wat past er in de ruimte, hoeveel bureaus heeft u nodig en wat wordt er zoal mee gedaan? Denk bij het uitzoeken van een goed bureau aan de vorm, de stijl en eventuele aanvulling door middel van bureauaccessoires. Uw kantoorruimte wordt één geheel. De ruimte oogt hierdoor rustig en stijlvol. Wilt u een simplistische, moderne uitstraling hebben als bedrijf? Dan kijkt u naar bureaus met deze stijl.

Kies uw eigen stijl

De mogelijkheden van VG Trading zijn eindeloos. U heeft de keuze uit verschillende materialen, kleuren en kenmerken. Het bureaublad zelf is verkrijgbaar in meerdere kleuren eiken, beuken en ook effen kleuren als wit. Ook het onderstel is naar wens t bestellen. Wilt u een aluminium, antraciet, zwart of wit onderstel? Wilt u een onderstel in een o-vorm, een T-vorm of toch liever in een N-vorm? U stelt het bureau zelf samen. U bent vrij in het bij elkaar zoeken van de kleuren en materialen. Extra mogelijkheden zijn een beschermende profielrand en de mogelijkheid tot een bench werkplek of een zit-sta bureau.

Bestel een bureau 160 x 80 cm online

In onze webshop vindt u alle mogelijkheden in een overzicht. Kijk welke bureaus het best passen bij de werkruimte en gebruikers en bestel uw bureaus eenvoudig online. We helpen u graag verder, zo kunnen we het bureau 160 x 80 cm op de gewenste plek bezorgen. Ook zetten we uw nieuwe aankoop graag voor u in elkaar, onze montageservice maakt dit mogelijk. Bekijk het online aanbod van VG Trading voor een bureau 160 x 80 cm.

Normering

Breedte

Diepte

Hoogte

Hoogte verstelbaar

Onderstel kleur

Bladkleur

Garantie