Bureaus 180 x 80 cm

Bent u opzoek naar een bureau 180 x 80 cm? Dan bent u bij VG Trading op het goede adres. Ons assortiment bestaat grotendeels uit bureaus, een bureau 180 x 80 cm hoort daar ook bij.
Meer lezen

Iedere week hebben we een ander assortiment ter beschikking, bekijk onze online webshop regelmatig. We hebben verschillende vormen en afmetingen in ons assortiment. Hoekbureaus, rechte bureaus en ook een wingbureau is een mogelijkheid. U kunt een duo werkplek bestellen. Deze bureaus zijn ideaal voor werkruimtes waar meerdere personen aan het werk zijn en waarbij samenwerking noodzakelijk is. Het duobureau maakt onze webshop uniek. Bestel een bureau 180 x 80 cm en ervaar zelf de functionaliteit van dit model.

Bureau 180 x 80 cm kopen

U heeft de mogelijkheid om een bureau 180 x 80 cm naar eigen stijl uit te zoeken. Kies een bureau dat past bij uw wensen en bepaal zelf welk onderstel en welk blad erop dient te komen. U heeft de keuze uit meerdere materialen en kleuren. Het bureau zal hierdoor passen bij de rest van het kantoor. opzoek naar stijlvol meubilair? Bij VG Trading vindt u kantoormeubilair voor de gehele kantoorruimte. We leveren bureaus van hoogwaardige kwaliteit voor een redelijke prijs. Valt dit toch niet binnen uw budget? Dan kunt een kijkje nemen in ons assortiment van gebruikte bureaus. Hier vindt u ook een bureau 180 x 80 cm, mits we een gebruikt exemplaar hebben staan. Neem af en toe een kijkje, het aanbod varieert per week.

De gebruikte bureaus zijn in goede staat, anders zouden we deze niet meer aanbieden. Ze zijn voordelig en zien er goed uit. U hoeft niet bang te zijn voor een beschadigd bureaublad. Wanneer dit het geval is vernieuwen we het blad voordat deze weer te koop wordt gezet. U profiteert dus van zeer voordelige prijzen, dit terwijl het bureau nog zo goed als nieuw is! Zo wordt de aanschaf van een bureau 180 x 80 cm voor iedereen een mogelijkheid. Bij de gebuikte bureaus heeft u uiteraard een beperktere keuze, de vrijheid om zelf een onderstel en blad te kiezen is hierbij niet meer van toepassing. Maar dit is ook niet altijd nodig. Misschien vindt u in het bestaande aanbod de combinatie die past bij de werkruimte waar het bureau komt te staan!

Verschillende materialen en kleuren

Kies uit verschillende materialen en kleuren. Niet alleen het bureaublad kan naar eigen keuze worden uitgezocht, u bepaalt ook de kleur en afwerking van het onderstel. Heeft u liever witte, zwarte of aluminium poten? En kiest u daarbij voor een eiken, beuken of wit blad? Bekijk ons assortiment, kies het bureau dat u het meest geschikt vindt en bepaal zelf de kleuren en opstelling van uw werkplek. Combineer deze met een bureaustoel en een ladeblok en u heeft de complete werkruimte in één keer ingericht. Vernieuw uw kantoormeubilair, creëer een kantoor aan huis of kies uw eerste kantoorinrichting uit met behulp van VG Trading.

Normering

Breedte

Diepte

Hoogte

Hoogte verstelbaar

Onderstel kleur

Bladkleur

Garantie