Bureaus 200 x 100 cm

Een bureau 200 x 100 cm heeft een perfecte vergadertafel maat. Ideaal wanneer u in een kantoorruimte werkt waar u af en toe een vergadering of meeting wilt plannen.

Meer lezen

U kunt dit aan hetzelfde bureau organiseren. Waarom heeft deze werkplek de ideale vergadertafel maat? Het bureau is lang en smal. Er kunnen veel personen aan zitten terwijl ze wel dicht bij elkaar blijven zitten. Dit is ideaal voor een meeting op kleine schaal. Een bureau van dit formaat is verkrijgbaar in meerdere vormen. Rechte bureaus, bureaus met een wing en verlengde hoekbureaus vallen onder de mogelijkheden. Heeft u liever een zit-sta bureau? Kies dan voor een elektrisch aangedreven model, of een met handslinger. U vindt het allemaal bij VG Trading, zo ook een bureau 200 x 100 cm met een vergadertafel maat.

Bestel uw bureau met de perfecte maten voor zowel meetings als kantoorwerk online in onze webshop. Bij ons vindt u kantoormeubilair met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. We leveren vaak uit voorraad, hierdoor is uw bestelling binnen enkele dagen al op de gewenste locatie en kunt u er snel plezier van hebben. Geef de kantoren een upgrade met onze bureaus en andere kantoormeubelen en accessoires. U kunt de gehele kantoorinrichting bij ons bestellen, zo bent u snel klaar. Bepaal uw eigen kleuren en materialen en stel de meubelen zelf samen. Bij VG Trading heeft u de mogelijkheid om dit te doen. Kies voor een wit, grijs of zwart onderstel en bepaal zelf welk blad u het mooist vindt. We hebben bureaubladen in verschillende kleuren. Gaat u voor eiken, beuken of voor een van de andere stijlvolle kleuren en patronen?
Gebruikte bureaus

U kunt ook ons overzicht van gebruikte bureaus bekijken. Hier vindt u tweedehands modellen die er nog zo goed als nieuw uitzien voor een scherpe prijs. We verkopen alleen gebruikte modellen in redelijk goede staat, beschadigde onderdelen worden netjes vervangen zodat u een net bureau heeft. U profiteert van de lage prijzen en krijgt nog steeds de beste kwaliteit geleverd. Het assortiment verandert met de week, kijk regelmatig in het aanbod om te zien of een bureau 200 x 100 cm er tussen staat. Misschien vindt u wel meerdere exemplaren. De aanschaf van een gebruikt bureau is fijn wanneer u een kantoor voor het eerst compleet moet inrichten, of wanneer u meteen meerdere bureaus moet kopen. U bespaart op de kosten.

Service van VG Trading

Bij VG Trading zorgen we ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Het maakt niet uit of u nieuwe producten of tweedehands artikelen besteld, de service blijft hetzelfde. Bij bestellingen vanaf € 250,- leveren wij de meubelen gratis af en monteren we alles ter plaatse. U hoeft zelf niets meer te doen. Heeft u een bestelling geplaatst maar bereikt u daarmee het minimale bedrag van € 250,- niet? Ook dan kunt u nog wel gebruik maken van onze extra services. Onze klantenservice helpt u graag bij uw aankoop, neem vrijblijvend contact met ons op.

Breedte

Diepte

Hoogte

Hoogte verstelbaar

Onderstel kleur

Bladkleur

Garantie