Rechte bureaus

Bij VG Trading vindt u bureaus in verschillende vormen en maten. Het aanbod is ruim, bij ons vindt u het model dat past binnen uw werkruimte en dat de functionaliteit biedt waar u naar opzoek bent. U kunt kiezen voor een recht bureau. Dit model is het meest standaard.

Lees meer

Dit komt door de hoge functionaliteit en de mogelijkheid om de werktafel overal te plaatsen. Door rechte bureaus te kiezen heeft u een klassiek model met een praktische vormgeving. U kiest voor een handige indeling en de mogelijkheid om de verdeling in een ruimte te kunnen veranderen.

U kunt kiezen uit verschillende afmetingen. Een bureau van 120 CM geeft net minder ruimte dan een bureau van 160 CM. Nog meer ruimte heeft u met een bureau van 200 CM lang, maar een recht bureau van dit formaat moet uiteraard wel in de ruimte passen. Combineer een recht bureau met een handige ladekast. Deze schuift u onder het bureau en hierdoor heeft u voldoende opbergruimte voor al uw werkspullen. Recht bureau in verschillende stijlen opzoek naar een bepaalde stijl voor in uw werkruimte? Ook een kantoor kan er netjes en stijlvol uitzien. U bepaalt zelf de stijl van uw bureau. Een recht bureau komt in verschillende modellen. De poten zijn verkrijgbaar in wit, aluminium, antraciet en zwart. U kiest uit een onderstel met een o-vorm, t-vorm of u-vorm. Het blad kan ook naar eigen invulling worden gekozen. Er zijn verschillende kleuren en patronen waar u uit kunt kiezen. Licht-eiken, zwart en wit vallen onder de mogelijkheden. Stel uw zelf bureau samen en wij zetten hem handig voor u in elkaar op de gewenste locatie. Bestel een recht bureau nu online bij VG Trading.

Normering

Breedte

Diepte

Hoogte

Hoogte verstelbaar

Onderstel kleur

Bladkleur

Garantie