Sit And Move bureaustoelen

De BIO Seat ondersteunt het bekken en zorgt voor een
herverdeling van de druk. Het is vooral comfortabel voor lange
zitperioden. De druk wordt op basis van het lichaamsgewicht van
de gebruiker aangepast. Het gepatenteerde systeem bevordert ook
kleine bewegingen tijdens het zitten.
Meer lezen

SENSE FIT-RUGLEUNING

Dankzij een gepatenteerde Sense Fit-technologie, elimineert de Therapod X de noodzaak om de rugleuning handmatig aan te passen. De aanpassing is automatisch voor de meeste gebruikers en de ondersteuning wordt geregeld op basis van de druk die de gebruiker met zijn rug uitoefent

De 3D-afstelmechanismen zijn tijdens het productieproces in het rugondersteuningssysteem van de Therapod X geïntegreerd. Hiermee wordt een dynamische 3D-ondersteuningsstructuur gecreëerd.

Anders dan het vorige Therapod-rugleuningsysteem past de Therapod X zich autonoom aan de vorm van de rug aan, zonder enige afstelling of aanpassing. Dankzij het systeem zijn er tussen de banden geen delen zonder ondersteuning meer, wat voorheen het geval was.

Daarnaast is het niet meer nodig om de rugleuning continu te verstellen om het juiste niveau van comfort te bereiken. De 3D-regeltechnologie op de nieuw ontworpen rugleuning biedt gebruikers een uitzonderlijk gevoel van comfort en ondersteuning, zonder enige aanpassing te hoeven maken.

Normering

Stofkleur

Armleuningen

Voetkruis

Garantie