Product Tag - Sitlife

Sitlife bureaustoelen

Maak kennis met de nieuwe generatie bureaustoelen van Sitlife. De ergonomische Sitlife bureaustoel heeft diverse instelmogelijkheden. Een goede kwaliteit bureaustoel voorkomt rugklachten.

Lees meer

Kies voor een bureaustoel van een echt kwaliteitsmerk. De bureaustoelen zijn ontwikkeld volgens de EN 1335 norm. U investeert met Sitlife direct in een ergonomische werkplek. Uiteraard kunnen wij u adviseren bij de aanschaf van uw nieuwe Sitlife bureaustoelen. Dankzij onze ervaring en kennis over deze producten, kunt u altijd bij ons in de showroom terecht voor vragen. Ook is het mogelijk telefonisch contact op te nemen.

Ergonomische bureaustoel kopen

Bent u benieuwd of de Sitlife bureaustoel iets voor u is? Kom gerust eens proef zitten in onze showroom. Wij laten u zien welke afstelmogelijkheden er met de bureaustoelen zijn. De bureaustoelen zijn in hoogte verstelbaar net als de armleuningen. Je kan de bureaustoel helemaal op maat maken. De Sitlife bureaustoelen zijn leverbaar in verschillende kleuren en designs. Kom gerust eens kijken in onze showroom welke bureaustoel het beste bij u past.

Filter
U heeft zojuist dit product toegevoegd:

Start met chatten!
Hallo, kunnen we ergens mee helpen?
We staan voor u klaar!