UltrAdjust bureaus

Bent u opzoek naar een praktisch en stijlvol zit-sta bureau? Dan zult u profiteren van een UltrAdjust bureau! Met deze elektrisch verstelbare bureaus bepaalt u zelf of u zittend of staand werkt. Ze zijn eenvoudig en snel verstelbaar en u kunt de verschillende standen over de werkdag heen afwisselen.
Meer lezen

De bureaus zijn niet alleen met een elektrisch aangedreven motor beschikbaar, het is ook mogelijk om een bureau te kiezen met een handslinger. Ook dit bureau is even snel en handig verstelbaar, u dient er alleen iets meer werk voor te verzetten. Er zijn mogelijkheden voor verschillende prijsklassen.

Kies uit allerlei verschillende modellen en formaten. Een UltrAdjust bureau is te krijgen in de afmetingen 120 cm tot 180 cm. Gaat u voor een wit, aluminium of zwart onderstel? De bureaus hebben allerlei verschillende mogelijkheden te bieden, zo bepaal je zelf welk blad u erbij kiest. Ga voor een lichte, donkere of vergrijsde houtlook of kies voor een betonlook. Een effen wit blad is ook een mogelijkheid. Het maakt niet uit welk model of welke stijl u kiest, u zult zeker blij zijn met uw nieuwe UltrAdjust aanwinst! Bestel ze eenvoudig online bij VG Trading en ervaar het zelf.

Normering

Breedte

Diepte

Hoogte

Hoogte verstelbaar

Onderstel kleur

Bladkleur

Garantie