Zit sta bureau 180 x 80

Wil je een zit sta bureau kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen zit sta bureaus van hoge kwaliteit tegen de beste prijs. Onze bureaus zijn 180 x 80 cm en geschikt voor iedereen. Kom snel naar onze website om het bureau dat perfect bij jou past te vinden!

Lees meer

Zit sta bureau elektrisch 180×80

De afmeting 180 x 80 is erg populair als zit sta bureau, dit komt omdat het een erg fijne afmeting is voor het bureau. Het is een gemiddeld bureau in Nederland. Het bureau heeft voldoende diepte om 2 schermen op te plaatsen, waardoor je nog steeds op een ergonomische afstand van jouw scherm zit, maar alles blijft ook binnen handbereik. De breedte van 80 cm is voor een zit sta bureau ook zeer efficiënt. Het is ruim genoeg om documenten op te bewaren, naast het toetsenbord en de muis en er blijft voldoende ruimte over voor een  kop koffie en andere dagelijkse gebruiksvoorwerpen.

Zit sta bureau 180

Het zit sta bureau van 180 breed wordt vaak gekozen door bedrijven. Op het moment dat een werkplek ingericht moet worden, is 200cm in de meeste gevallen net te breed. De 180cm zit sta bureaus geven een mooi ruimtelijk gevoel en zijn zeker in combinatie met de 80cm diepte de perfecte zit sta combinaties voor medewerkers. Vaak zien wij dat bedrijven deze in blokken van 2 bureaus tegenover elkaar plaatsen.

Normering

Breedte

Diepte

Hoogte

Hoogte verstelbaar

Onderstel kleur

Bladkleur

Garantie