Betalen

U kunt bij vgtrading.nl een bestelling op verschillende manieren bestellen en betalen. Indien u een bestelling online wilt betalen, kan dit op de volgende manieren:

Betaalmogelijkheden

  • iDEAL
  • Paypal
  • Contant in de winkel of aan de chauffeur
  • PIN in de winkel of aan de chauffeur (voor levering aangeven)
  • Overboeking vooruit per bank

 

iDEAL
Met iDEAL kunt u simpel en snel afrekenen in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Maakt u al gebruik van internetbankeren bij één van de volgende banken; ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot, dan kunt u uw bestelling via iDEAL betalen, dit uiteraard geheel in een vertrouwde SSL omgeving.

PayPal
Snel en veiliger online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mailadres en wachtwoord. Met PayPal wordt je betaling goed beveiligd en snel verwerkt. En je bent zelf ook beschermd dankzij PayPal Aankoop- en Verkopersbescherming.

Overboeking
Wij bieden u tevens de mogelijkheid om uw bestelling d.m.v. een overboeking af te ronden. U ontvangt de factuur seperaat z.s.m. na uw bestelling per mail. Hier geldt echter wel dat we de bestelling pas in werking zullen zetten indien de betaling is ontvangen.

Onder rembours (contant of per PIN)
Het is bij ons ook mogelijk om aan de chauffeur te betalen, dit aangezien onze chauffeur altijd werkzaam is bij VG Trading Kantoormeubelen (m.u.v. stellingen) en er dus geen derden zijn betrokken bij de afhandeling van de order. Het complete bedrag dient á contant te worden voldaan, onze chauffeur heeft uitsluitend een mobiele PIN bij zich als dit van te voren word aangegeven bij het plaatsen van uw bestelling.

VG Trading Kantoormeubelen
Bezoek- en postadres
Ambachtsweg 26,
1271 AM Huizen
Support
035 – 52 357 64
Of stuur een e-mail
info@vgtrading.nl