Bezorgen & monteren

VG Trading Kantoormeubelen bezorgt door heel Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) met onze eigen bezorgservice. Kantoormeubelen kunnen tegenwoordig tegen een voordelig tarief geleverd worden door één van onze gekwalificeerde chauffeurs. Een paar dagen van te voren wordt telefonisch contact opgenomen voor het afspreken van een leverdatum. Wij proberen altijd zo exact mogelijk een tijd af te spreken echter zijn we afhankelijk van een aantal externe factoren waardoor we in sommige gevallen uitsluitend een dagdeel kunnen afspreken. Indien gewenst kan de chauffeur of bijrijder altijd een half uur van te voren bellen dat ze onderweg zijn, dit dient wel door gegeven te worden bij uw bestelling.
Wij leveren tot aan uw werkplek, dus niet tot aan de deur!
Bezorgkosten
  • Bezorgkosten bij bestellingen onder de € 350,- bedragen € 20
  • Bezorgkosten bij bestellingen boven de € 350,- zijn GRATIS
Montagekosten
  • Montagekosten (b.g. of etage met lift) – € 39
  • Montagekosten (etage zonder lift) – € 89
Afhalen
U kunt uw bestelling uiteraard ook (kosteloos) afhalen.
Bestellingen afhalen uitsluitend op afspraak
Levering België & Duitsland
Levering in België & Duitsland is mogelijk, prijzen op aanvraag
Algemeen
Bij alle leverwijzen geldt dat het mogelijk moet zijn voor onze chauffeurs om de spullen op een goede en veilige manier naar binnen te brengen. U dient zelf eventuele obstakels aan de kant te zetten zodat de toegang tot uw kantoor vrij is. Onze chauffeurs beschikken zelf over de nodige transportmiddelen.
Alle genoemde bezorgkosten gelde binnen Nederland. Met betrekking tot meer informatie over leveringen op Waddeneilanden of het buitenland kunt u navraag doen bij één van onze medewerkers in de winkel of neem contact op met onze klantenservice via 035 – 52 357 64
Handig om te weten!
Track & Trace? U ontvangt van ons geen track & trace nummer, dit vanwege het eigen vervoer. Wij werken uitsluitend met eigen chauffeurs en vrachtwagens/bussen. Wel laten wij van te voren weten dat we (een dag later) komen leveren. Indien gewenst kunt u aangeven dat de chauffeur een te bespreken tijd van te voren belt als hij onderweg is naar u.

Niet thuis? Indien u niet thuis bent op afgesproken datum worden de goederen mee terug genomen en neemt de planning contact op om een nieuwe afleverdatum af te spreken, dit is éénmaal kosteloos. Bij een eventuele derde levering worden er € 35,- extra transportkosten in rekening gebracht. Wij leveren de goederen niet bij een afhaalpunt af of bij uw buren, mits telefonisch besproken met u.

VG Trading Kantoormeubelen
Bezoek- en postadres
Ambachtsweg 26,
1271 AM Huizen
Support
035 – 52 357 64
Of stuur een e-mail
info@vgtrading.nl