Bezorgen & monteren

VG Trading Kantoormeubelen bezorgt door heel Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) met onze eigen bezorgservice. Kantoormeubelen kunnen tegenwoordig tegen een voordelig tarief geleverd worden door één van onze gekwalificeerde chauffeurs. Een paar dagen van te voren wordt telefonisch contact opgenomen voor het afspreken van een leverdatum. Wij proberen altijd zo exact mogelijk een tijd af te spreken echter zijn we afhankelijk van een aantal externe factoren waardoor we in sommige gevallen uitsluitend een dagdeel kunnen afspreken. Indien gewenst kan de chauffeur of bijrijder altijd een half uur van te voren bellen dat ze onderweg zijn, dit dient wel door gegeven te worden bij uw bestelling.

Wij leveren tot aan uw werkplek, dus niet tot aan de deur!


Bezorgkosten
  • Bezorgkosten exclusief montage op de begane grond bij bestellingen onder de € 250,- bedragen € 17,50
  • Bezorgkosten inclusief montage op de begane grond bij bestellingen onder de € 250,- bedragen € 35,00
  • Bezorgkosten bij bestellingen op de begane grond boven de € 250,- zijn GRATIS
  • Bezorging & montage op etage zonder lift € 35,- per etage.
  • Wel een lift aanwezig? Dan zijn de bezorgkosten 'op de begane grond' van toepassing!

Montagekosten
  • Montagekosten bij bestellingen onder de € 250,- bedragen 17,50
  • Montagekosten bij bestellingen boden de € 250,- zijn GRATIS

Afhalen?

U kunt uw bestelling uiteraard ook (kosteloos) afhalen.

Bestellingen afhalen uitsluitend op afspraak


Levering België & Duitsland

Levering in België & Duitsland is mogelijk, prijzen op aanvraag


Algemeen

Bij alle leverwijzen geldt dat het mogelijk moet zijn voor onze chauffeurs om de spullen op een goede en veilige manier naar binnen te brengen. U dient zelf eventuele obstakels aan de kant te zetten zodat de toegang tot uw kantoor vrij is. Onze chauffeurs beschikken zelf over de nodige transportmiddelen.

Alle genoemde bezorgkosten gelde binnen Nederland. Met betrekking tot meer informatie over leveringen op Waddeneilanden of het buitenland kunt u navraag doen bij één van onze medewerkers in de winkel of neem contact op met onze klantenservice via 035 - 52 357 64


Handig om te weten!

Track & Trace? U ontvangt van ons geen track & trace nummer, dit vanwege het eigen vervoer. Wij werken uitsluitend met eigen chauffeurs en vrachtwagens/bussen. Wel laten wij van te voren weten dat we (een dag later) komen leveren. Indien gewenst kunt u aangeven dat de chauffeur een te bespreken tijd van te voren belt als hij onderweg is naar u.

Niet thuis? Indien u niet thuis bent op afgesproken datum worden de goederen mee terug genomen en neemt de planning contact op om een nieuwe afleverdatum af te spreken, dit is éénmaal kosteloos. Bij een eventuele derde levering worden er € 35,- extra transportkosten in rekening gebracht. Wij leveren de goederen niet bij een afhaalpunt af of bij uw buren, mits telefonisch besproken met u.