Blader door de categorieen

35 euro korting op je nieuwe bureaustoel

By VG Trading
Lees verder 0 Opmerking(en)

Bij VG Trading hebben we de hele maand Maart een actie, namelijk, € 35,- korting op een nieuwe bureaustoel als u uw oude bureaustoel komt inleveren.

 

Kom langs in onze showroom en kom proef zitten op al onze bureaustoelen en wij garanderen dat uw nieuwe bureaustoel er tussen zal staan! U kunt bij onze in Huizen een arsenaal aan bureaustoelen vinden met ca. 30 verschillende modellen in diverse prijsklassen, zit er ongetwijfeld iets voor u bij!

Neem een kijkje in het assortiment bureaustoelen, per product staat aangegeven of we dit model aanwezig hebben staan in onze showroom. Wilt u een specifiek model wat aanwezig is in de showroom, neem dan even contact met ons op, dan zorgen wij dat hij er zo spoedig mogelijk komt te staan.

Ergonomische bureaustoelen, waarom iets meer uitgeven

Geplaatst door VG Trading in Nieuws
Lees verder 0 Opmerking(en)

Ergonomische stoelen zijn stoelen die verstelbaar zijn. Iedereen kan ze aanpassen aan zijn of haar lichaam. Zithoogte, stoelleuning, armleggers, zitdiepte, ieder mens is uniek en de stoel moet in alle opzichten aan te passen zijn aan de gebruiker. Dit vraag veel van een bureaustoel. Een stoel met meer mogelijkheden is duurder. Zeker als je als bedrijf veel mensen op kantoor hebt zitten, kunnen de kosten flink oplopen. Is dat het waard? Dat is de vraag die bij je op kan komen. Het antwoord is een luid en duidelijk “ja”.

Zit sta werken, dynamisch werken in 2017

Geplaatst door VG Trading in Tips
Lees verder 0 Opmerking(en)

Het word ook wel "Het nieuwe werken" genoemd en zal in 2017 alleen maar in vraag groeien. Zittend werken is het nieuwe roken, en ook de Arbo-artsen juichen het toe, een combinatie tussen zittend werken en staand werken, allemaal aan 1 bureau, dat is inmiddels geen probleem meer!


Sinds januari 2017 hebben wij ons huidige assortiment aangevuld met diverse elektrische zit/sta bureaus. Naast de reeds leverbare UltrAdjust modellen in de maten 120 x 80 cm, 160 x 80 cm en 180 x 80 cm, is de collectie nu verruimd met o.a. hoekopstellingen en duo-bench werkplekken (dubbele werkplekken, afhankelijk instelbaar, op een enkel onderstel).

VG Trading is verhuisd

Geplaatst door VG Trading in Nieuws, Tips
Lees verder 0 Opmerking(en)

In 2004 zijn wij begonnen aan de Rokerijweg 20 in Huizen, daar enige tijd te hebben gezeten hebben wij in 2014 het besluit genomen om te verhuizen naar de Installatieweg 14, tevens in Huizen. Echter zijn we hier ook na een krappe 2 jaar achter gekomen dat de Installatieweg 14 helaas niet voldoende ruimte bood voor de groei van het bedrijf en het aanbod kantoormeubelen. Wij hebben op zowel de Rokerijweg als de Installatieweg een hele hoop klanten mogen ontvangen die van te voren een afspraak diende te maken, bij ons was dan ook altijd de vraag wat er zou gebeuren als wij openingstijden zouden hanteren zoals diverse andere winkels en bedrijven.

Vergaderruimte voor de verhuur

Geplaatst door VG Trading in Projecten
Lees verder 0 Opmerking(en)

In opdracht van een dorpsgenoot in Huizen hebben wij twee kantoorruimtes ingericht met modulaire vergaderopstellingen. Zo is de huidige opstelling eenvoudig te gebruiken voor het vergaderen met 8 personen. Echter kan de opstelling op diverse manieren veranderd worden, zo kun je de bureaus naast elkaar plaatsen en wat meer in een school opstelling plaatsen, handig voor workshops en lesgeven.

Tevens is het op deze manier mogelijk om de bureaus in een U-vorm te plaatsen, waardoor je niet direct tegen over elkaar zit, maar meer naast elkaar werkt. Kortom, door gebruikt te maken van bureaus/tafels van 160 x 80 cm heb je veel meer mogelijkheden dan dat je een vergadertafel van 320 x 160 cm in een ruimte plaatst.

20 nieuwe bureas uit de O-serie

Geplaatst door VG Trading in Projecten
Lees verder 0 Opmerking(en)

In opdracht van een ICT-bedrijf in Sneek hebben wij een nieuw kantoor mogen inrichten, tevens gelegen in Sneek. Er is gekozen voor een strak bureau uit de O-serie, voorzien van een ruim wit werkblad van 200 x 100 cm. De eerste bezoeker aan onze nieuwe showroom in Huizen zorgt gelijk voor een prachtige opdracht. Dit project is gerealiseerd in een tijdsbestek van een kleine anderhalve week. Van bezoek aan de showroom tot het bezorgen en monteren van de kantoormeubelen.

10 Gebruikte werkplekken met een nieuwe bureaustoel

Geplaatst door VG Trading in Projecten
Lees verder 0 Opmerking(en)

In heel veel gevallen word er gekozen voor een nieuw bureau in combinatie met een gebruikte bureaustoel, in het geleverde project in Heerhugowaard was dit precies andersom, zeer ruime gebruikte hoekbureaus met een bijbehorende ladeblok, voorzien van een nieuwe bureaustoel. Zeldzaam grote bureaus van Walter Knoll. Een typisch geval van langs komen in de showroom, de wens aanhoren van de klant en een daarbij passend voorstel.

VG Trading Kantoormeubelen heeft een nieuw logo

Geplaatst door VG Trading in Nieuws
Lees verder 0 Opmerking(en)

Toen wij in 2004 zijn gestart met VG Trading is er ooit een logo ontworpen en deze heeft verrassend genoeg bijna 14 jaar voldaan. Dus was het hoog tijd voor een nieuw logo, en dat is er! Het logo bestaat uit drie iconen welke kunnen wisselen in zowel icoon als kleur afhankelijk van welk genre, magazijn heeft zoals u kunt begrijpen andere iconen als kantoormeubelen.

Nieuw & gebruikt kantoormeubilair Groningen

Geplaatst door VG Trading in Projecten
Lees verder 0 Opmerking(en)

Afgelopen vrijdag hebben wij in Groningen een leuke order mogen uitvoeren met zoals in veel gevallen een combinatie van nieuw- en gebruikt kantoormeubilair. Gebruikte bureaustoelen van Ahrend, de Ahrend 230 met nieuwe stoffering en chrome details in combinatie met de ERGO-NOW bureaus. De ERGO-NOW bureaus zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar d.m.v. een handslinger, de bureaus zijn 180 x 80 cm en voorzien van een wit onderstel in combinatie met een wit blad.

Nieuwe bureaus in Amsterdam

Geplaatst door VG Trading in Projecten
Lees verder 0 Opmerking(en)

Afgelopen dinsdag kregen wij een telefoontje voor 8 nieuwe werkplekken, voorkeur was wit, liefst zo goedkoop mogelijk. Zo kwamen we bij de P-serie bureaus terecht, wit onderstel, met wit blad. De witte bureaus uit de P-serie zijn in hoogte verstelbaar en voordelig. Het was inmiddels 16:48 uur en de vraag was of dit deze week nog geleverd en gemonteerd zou kunnen worden. Voor een hoop bedrijven een flinke uitdaging, voor ons een fluitje van een cent. Zo doende deden wij de deur achter ons dicht op donderdag rond 11:00 uur waardoor de klant het weekend op zijn gemak kon verhuizen en het bedrijf maandag weer up en running zou hebben!

Oudere berichten