Blader door de categorieen

Strakke vergaderruimte in Almere

Geplaatst door VG Trading in Projecten
Lees verder 0 Opmerking(en)

Voor een klant in Almere hebben wij de vergaderruimte mogen inrichten. Een ruime vergaderruimte, geschikt voor minimaal 8 personen, met incidenteel 12 personen. Ook hiervoor heeft VG Trading uiteraard zeer geschikte oplossingen. De N-serie vergadertafel van 160 x 160 cm is eenvoudig uit te breiden met steeds een aanbouw van 160 x 160 cm, dit is oneindig toepasbaar. Zo kun je dus een tafel configureren zoals geleverd in Almere van 320 x 160 cm, maar 800 x 160 cm is bijvoorbeeld ook mogelijk, voor in de grotere flexruimtes.

 

De vergadertafel is voorzien van een zwart in hoogte verstelbaar N-serie onderstel. Door de dubbele combinatie van verstelbare balken zorgt dit voor een zeer stabiele en stevige vergadertafel. Het blad is het inmiddels niet meer weg te denken ‘midden-eiken’, deze kleur is niet alleen voor de klant en voor ons ideaal maar hij past ook nog eens op elke kleur. Wij leveren de kleuren met regelmaat op wit, maar ook op aluminium en zwart misstaat deze kleur niet!

Uw kabels netjes weg laten werken?

Geplaatst door VG Trading in Tips
Lees verder 0 Opmerking(en)

U kent het wel, een hele berg aan kabels onder uw bureau/werkplek. Een grote ongeordendheid van los hangende kabels en snoeren. Het belemmert uw werkzaamheden in sommige gevallen en daarnaast zorgt het voor onnodige stofnesten, stuikelgevaar, verlies van data en kans op kortsluiting en daardoor dus ook weer kans op brandgevaar. Kortom, grote ellende. Bij VG Trading hebben we daarom ook alle oplossingen in huis om de kabels netjes en efficient weg te werken.

 

Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan kabelmanagement producten die er voor kunnen zorgen dat uw werkplek er verzorgd en netjes uit ziet en daardoor facilitair technisch, ergnomisch en estetisch absoluut in orde is.

Complete kantoorinrichting geplaatst in Weesp

Geplaatst door VG Trading in Projecten
Lees verder 0 Opmerking(en)

Voor een klant in Weesp hebben wij de complete inrichting van het kantoor mogen vernieuwen. Er is gekozen voor bureaus uit de N-serie, een wit onderstel met een donker acacia houten blad. Dit is overigens geen standaard voorraad kleur maar zoals u kunt zien uiteraard één van de kleuren die wij wel op bestelling kunnen leveren!

Een grote ruimte waar o.a. grote hoekbureaus geplaatst moesten worden alsmede een vergaderruimte waar tevens geluncht zou kunnen worden en wat daarnaast ook nog eens gebruikt dient te worden voor trainingsdoeleinden. Zo doende worden de werkplekken afgescheiden door middel van de half hoge roldeurkasten, uiteraard ook geleverd in wit met acacia houten topblad.

35 euro korting op je nieuwe bureaustoel

By VG Trading
Lees verder 0 Opmerking(en)

Bij VG Trading hebben we de hele maand Maart een actie, namelijk, € 35,- korting op een nieuwe bureaustoel als u uw oude bureaustoel komt inleveren.

 

Kom langs in onze showroom en kom proef zitten op al onze bureaustoelen en wij garanderen dat uw nieuwe bureaustoel er tussen zal staan! U kunt bij onze in Huizen een arsenaal aan bureaustoelen vinden met ca. 30 verschillende modellen in diverse prijsklassen, zit er ongetwijfeld iets voor u bij!

Neem een kijkje in het assortiment bureaustoelen, per product staat aangegeven of we dit model aanwezig hebben staan in onze showroom. Wilt u een specifiek model wat aanwezig is in de showroom, neem dan even contact met ons op, dan zorgen wij dat hij er zo spoedig mogelijk komt te staan.

Ergonomische bureaustoelen, waarom iets meer uitgeven

Geplaatst door VG Trading in Nieuws
Lees verder 0 Opmerking(en)

Ergonomische stoelen zijn stoelen die verstelbaar zijn. Iedereen kan ze aanpassen aan zijn of haar lichaam. Zithoogte, stoelleuning, armleggers, zitdiepte, ieder mens is uniek en de stoel moet in alle opzichten aan te passen zijn aan de gebruiker. Dit vraag veel van een bureaustoel. Een stoel met meer mogelijkheden is duurder. Zeker als je als bedrijf veel mensen op kantoor hebt zitten, kunnen de kosten flink oplopen. Is dat het waard? Dat is de vraag die bij je op kan komen. Het antwoord is een luid en duidelijk “ja”.

Zit sta werken, dynamisch werken in 2017

Geplaatst door VG Trading in Tips
Lees verder 0 Opmerking(en)

Het word ook wel "Het nieuwe werken" genoemd en zal in 2017 alleen maar in vraag groeien. Zittend werken is het nieuwe roken, en ook de Arbo-artsen juichen het toe, een combinatie tussen zittend werken en staand werken, allemaal aan 1 bureau, dat is inmiddels geen probleem meer!


Sinds januari 2017 hebben wij ons huidige assortiment aangevuld met diverse elektrische zit/sta bureaus. Naast de reeds leverbare UltrAdjust modellen in de maten 120 x 80 cm, 160 x 80 cm en 180 x 80 cm, is de collectie nu verruimd met o.a. hoekopstellingen en duo-bench werkplekken (dubbele werkplekken, afhankelijk instelbaar, op een enkel onderstel).

VG Trading is verhuisd

Geplaatst door VG Trading in Nieuws, Tips
Lees verder 0 Opmerking(en)

In 2004 zijn wij begonnen aan de Rokerijweg 20 in Huizen, daar enige tijd te hebben gezeten hebben wij in 2014 het besluit genomen om te verhuizen naar de Installatieweg 14, tevens in Huizen. Echter zijn we hier ook na een krappe 2 jaar achter gekomen dat de Installatieweg 14 helaas niet voldoende ruimte bood voor de groei van het bedrijf en het aanbod kantoormeubelen. Wij hebben op zowel de Rokerijweg als de Installatieweg een hele hoop klanten mogen ontvangen die van te voren een afspraak diende te maken, bij ons was dan ook altijd de vraag wat er zou gebeuren als wij openingstijden zouden hanteren zoals diverse andere winkels en bedrijven.

Vergaderruimte voor de verhuur

Geplaatst door VG Trading in Projecten
Lees verder 0 Opmerking(en)

In opdracht van een dorpsgenoot in Huizen hebben wij twee kantoorruimtes ingericht met modulaire vergaderopstellingen. Zo is de huidige opstelling eenvoudig te gebruiken voor het vergaderen met 8 personen. Echter kan de opstelling op diverse manieren veranderd worden, zo kun je de bureaus naast elkaar plaatsen en wat meer in een school opstelling plaatsen, handig voor workshops en lesgeven.

Tevens is het op deze manier mogelijk om de bureaus in een U-vorm te plaatsen, waardoor je niet direct tegen over elkaar zit, maar meer naast elkaar werkt. Kortom, door gebruikt te maken van bureaus/tafels van 160 x 80 cm heb je veel meer mogelijkheden dan dat je een vergadertafel van 320 x 160 cm in een ruimte plaatst.

20 nieuwe bureas uit de O-serie

Geplaatst door VG Trading in Projecten
Lees verder 0 Opmerking(en)

In opdracht van een ICT-bedrijf in Sneek hebben wij een nieuw kantoor mogen inrichten, tevens gelegen in Sneek. Er is gekozen voor een strak bureau uit de O-serie, voorzien van een ruim wit werkblad van 200 x 100 cm. De eerste bezoeker aan onze nieuwe showroom in Huizen zorgt gelijk voor een prachtige opdracht. Dit project is gerealiseerd in een tijdsbestek van een kleine anderhalve week. Van bezoek aan de showroom tot het bezorgen en monteren van de kantoormeubelen.

10 Gebruikte werkplekken met een nieuwe bureaustoel

Geplaatst door VG Trading in Projecten
Lees verder 0 Opmerking(en)

In heel veel gevallen word er gekozen voor een nieuw bureau in combinatie met een gebruikte bureaustoel, in het geleverde project in Heerhugowaard was dit precies andersom, zeer ruime gebruikte hoekbureaus met een bijbehorende ladeblok, voorzien van een nieuwe bureaustoel. Zeldzaam grote bureaus van Walter Knoll. Een typisch geval van langs komen in de showroom, de wens aanhoren van de klant en een daarbij passend voorstel.

Oudere berichten