Blader door de categorieen

Kantoor ingericht in Eemnes

Geplaatst door VG Trading in Projecten
Lees verder 0 Opmerking(en)

Volledige kantoorinrichting mogen plaatsen in Eemnes. Voor een nieuwe klant hebben wij het nieuwe kantoor volledig mogen inrichten in samenwerking met de klant. Na bezoek aan de showroom is er gekozen voor de O-serie bureaus, in hoogte verstelbare bureaus door middel van een inbusbout. Wit onderstel in combinatie met bruin-eiken bladen. Het gaat hier om een IT-bedrijf, werken met meerdere monitoren en een laptop, vandaar dat er is besloten om twee kabeldoorvoerdoppen te monteren in het blad. De kabels komen terecht in de grote kabelgoten TURN om vervolgens een enkele kabel door een kabelslang naar de stekkerblokken te laten lopen. Zo min mogelijk kabels in het zicht ondanks de vele kabelen.

VG Trading toont zich maatschappelijk verantwoord

Geplaatst door VG Trading in Nieuws
Lees verder 0 Opmerking(en)

VG Trading toont zich maatschappelijk betrokken. Afgelopen week zijn wij begonnen met de promotie van onze ergonomische kantoormeubelen, waarin de ergonomische bureaustoel centraal staat.


In de afgelopen jaren heeft ‘het nieuwe werken’ steeds meer bekendheid gekregen. Veel bedrijven gaan bewuster om met de gezondheid van hun personeel. Waar vroeger de vraag naar ergonomische bureaustoelen zeer beperkt was, zien wij de laatste jaren een enorme trend ontstaan rondom deze bureaustoelen.

Compleet kantoor van A tot Z ingericht

Geplaatst door VG Trading in Projecten
Lees verder 0 Opmerking(en)

In veel gevallen mogen wij (met enige spoed) kantoormeubelen leveren, geen probleem, dat is ook onze kracht, vandaag besteld binnen een week aan het werk! Echter kregen we van deze klant meer vrijheid om het complete project van A tot Z in te richten, van ontvangstset tot vergadertafel en van archiefstellingen tot opbergkasten.

 

Het gaat hier om een bestaande klant die voorheen alles bestelde in de kleur Kersen, dit is een kleur die er uit is, en inmiddels ook een beetje gedateerd is. Zodoende hebben we naast het inrichten van de nieuwe locatie, gelijk de oude bureaus voorzien van een nieuw blad, namelijk light-oak.

Smal kantoor ingericht met nieuw kantoormeubilair op basis van een 3D-tekening

Geplaatst door VG Trading in Projecten
Lees verder 0 Opmerking(en)

We werden benaderd door een klant die een klein kantoor ingericht wilde hebben met een groot hoekbureau, links moest er zicht zijn op de entree, in het midden de PC en rechts moeten er klanten ontvangen worden. Daarnaast moet er ook nog het e.e.a. gegeten worden en archief opgeruimd, zodoende zijn wij langs geweest om de situatie te bekijken en om een beter beeld te geven hebben we een opzet in een 3D tekening verwerkt.

Gebruikt kantoormeubilair in Rotterdam

Geplaatst door VG Trading in Projecten
Lees verder 0 Opmerking(en)

Kantoor ingericht met complete werkplekken (jong gebruikt) bestaande uit een bureau met nieuw blad en een kwalitatief hoogwaardige bureaustoel van Ahrend met nieuwe bekleding, voor nog geen € 325,- per set!

Combinatie van nieuw- en gebruikte kantoormeubelen geleverd in Soest.

Geplaatst door VG Trading in Projecten
Lees verder 0 Opmerking(en)

In veel gevallen word er door de klant gekozen voor nieuwe bureaus in combinatie met gebruikte bureaustoelen en opbergkasten. Nu is het een feit dat met name bureaustoelen en archiefkasten in aanschaf wat prijziger zijn dan bureaus. Een gebruikt bureau is er vanaf € 150,-. Maar nieuwe bureaus zijn er ook vanaf € 159,-, zie bijvoorbeeld de P-serie bureaus. Echter bij bureaustoelen en archiefkasten is dat vaak anders. Gebruikte bureaustoelen en archiefkasten zitten qua prijs meestal tussen de € 125,- en € 225,- euro, waarbij de nieuwe bureaustoelen (van gelijkwaardige kwaliteit) en roldeurkasten allemaal beginnen rond de € 300,-.

 

Nieuwe kleur bij VG Trading - Modern grijs eiken

Geplaatst door VG Trading in Nieuws
Lees verder 0 Opmerking(en)

VG Trading komt met een eigen bladkleur. De aanhoudende vraag naar witte bureaus/bureaus met een wit onderstel heeft ons doen uitzoeken welke bladkleuren er mooi zouden staan bij de veel verkochte witte onderstellen. We merkten dat wit het goed deed met witte bladen en midden-eiken bladen. Nu zijn we op zoek gegaan naar een combinatie hiervan en die hebben we gevonden!

Hoekbureaus leverbaar in elke gewenste maat

Geplaatst door VG Trading in Projecten
Lees verder 0 Opmerking(en)

Wij hebben recent weer een kantoor in gericht met hoekbureaus. Hoekbureaus zijn een ondergeschoven kindje in de kantoormeubelen industrie terwijl onze doelgroep, het MKB, in 9 van de 10 gevallen een groot hoekbureau ambieert, gezien de papieren, printers e.d. die op het bureau liggen en graag bij de hand worden gehouden.

Flex werkplekken geleverd in Amsterdam

Geplaatst door VG Trading in Projecten
Lees verder 0 Opmerking(en)

Gezien de geringe afstand tussen Huizen en Amsterdam, ontvangen wij, en leveren wij met regelmaat klanten in of uit Amsterdam. Zo ook deze keer, een bedrijf wat zich specialiseert in timemanagement en voorheen uit huis werkte heeft de stap genomen om een kantoor te huren in Amsterdam.


In dit specifieke geval is er gekozen voor 3 zit-sta werkplekken uit de UltrAdjust serie, met aanvullend de ERGO-NOW bureaus voorzien van een handslinger voor het personeel. Net als 80% van alle klanten is de keuze voor de bureaustoel in dit geval weer op de bureaustoel Polaris gevallen.

VG Trading dealer Spindl

Geplaatst door VG Trading in Nieuws
Lees verder 0 Opmerking(en)

VG Trading is dealer geworden van het innovatieve en opkomende merk Spindl. Met het Mybtec 360 graden mechaniek bied een Spindl bureaustoel een unieke zitervaring. Ook voor mensen met klachten in de onderrug is dit een absolute aanrader!

De Spindl bureaustoelen zijn verkrijgbaar bij VG Trading en is in de basis kleuren uit voorraad leverbaar.


Spindl in de showroom

De Spindl bureaustoelen zijn te bezichtigen en te testen in onze showroom! Wij zijn ons ervan bewust dat deze bureaustoel enige uitleg nodig heeft en adviseren onze klanten dan ook eerst de bureaustoel te komen testen en eventueel op proef te plaatsen.

Gezien het feit dat deze bureaustoelen uitleg nodig hebben, is er ook een versoepelde proefperiode mogelijk.

Oudere berichten