Kantoor ingericht met gebruikte Ahrend kantoormeubelen

Afgelopen week hebben wij een kantoorinrichting voorzien van uitsluitend gebruikt ahrend kantoormeubilair. Waaronder de Ahrend 700 bureaus met ahrend roldeurkasten, en als bureaustoel viel de keuze op de Ahrend 230 bureaustoelen met een nieuwe stoffering. Vervolgens is het plaatje compleet gemaakt met Artemide bureaulampen speciaal verwerkt in de bureaus.

Het voordeel van gebruikt kantoormeubilair van ahrend is onder andere dat het een strakke uitstraling heeft en van zeer hoge kwaliteit. Elk voordeel heeft zijn nadeel, zo ook gebruikt kantoormeubilair. Het nadeel van gebruikt kantoormeubilair is vaak dat het niet altijd uit te breiden is indien uw bedrijf groeit, we moeten maar net hetzelfde meubilair kunnen aanbieden als toen, dit is vaak lastig aangezien er vaak jaren tussen zitten.


Duurzaamheid is ook een groot aspect als het gaat om de keuze voor gebruikt meubilair. Doordat wij partijen opkopen, opknappen en weer verkopen, word het kantoormeubilair gerecycled en krijgt het een tweede leven.