Modelkantoor Business Centrum Gooi ingericht.

In samenwerking met het Business Centrum Gooi hebben wij in Baarn een modelkantoor mogen inrichten om de eventuele huurders een beeld te kunnen geven hoe zo’n kantoor er nu uit kan komen zien.

Nadat we met regelmaat het Business Centrum Huizen hebben mogen vullen met kantoormeubelen hebben we in samenwerking met het Business Centrum Gooi in Baarn een modelkantoor mogen inrichten om de eventuele huurders een beeld te kunnen geven hoe zo’n kantoor er nu uit kan komen zien.

Er is een mogelijkheid tot aanschaf van het meubilair zoals getoond, maar ook handig, bij het Business Centrum Gooi heeft u tevens de mogelijkheid het kantoormeubilair te huren direct bij de verhuurder van het kantoor, dus geen financieel gedoe en meerdere partijen, wij plaatsen het meubilair en u huurt het van het Business Centrum Gooi.

We hebben er voor gekozen om de meest verkochte producten te plaatsen, dat wil zeggen, N-serie bureaus met witte onderstellen in combinatie met midden-eiken bladkleur. Bureaustoelen Polaris v.v. NEN-EN 1335 normering en een vergadertafel in dezelfde kleurstelling als de bureaus met wat strakke designstoelen om het af te maken!

Voor meer informatie zie: www.businesscentrumgooi.nl