Midden-eiken ver uit het meest verkocht

In Hilversum hebben wij weer een leuk kantoor mogen voorzien van nieuw kantoormeubilair en weer is de keuze gevallen op midden-eiken. Het blad wat dit jaar veruit het meest is verkocht en wat ook elke keer weer bij iedereen zeer goed in de smaak valt. Dit keer is er gekozen voor een wit P-serie onderstel, met een blad van 180 x 80 cm.

De P-serie bureaus zijn uiteraard eenvoudig in hoogte verstelbaar door middel van een inbusbout. Er word bij dit bedrijf veelal gewerkt met laptops om die reden zijn de bureaus tevens voorzien van een powerdock.

Er word in veel gevallen de keuze gemaakt om voor nieuwe bureaus in combinatie met gebruikte bureaustoelen te gaan, of andersom, dit drukt de kosten en maakt het aanschaffen van een compleet nieuwe kantoor inrichting wat toegankelijker.

In dit geval is er gekozen voor de Haworth Comforto 77 bureaustoel waarvan wij op dit moment een zeer grote partij hebben staan, voorzien van een nieuwe zwarte stoffering, volledig in te stellen naar de juiste zithouding.