Nieuwe bureaus in Amsterdam

Afgelopen dinsdag kregen wij een telefoontje voor 8 nieuwe werkplekken, voorkeur was wit, liefst zo goedkoop mogelijk. Zo kwamen we bij de P-serie bureaus terecht, wit onderstel, met wit blad. De witte bureaus uit de P-serie zijn in hoogte verstelbaar en voordelig. Het was inmiddels 16:48 uur en de vraag was of dit deze week nog geleverd en gemonteerd zou kunnen worden. Voor een hoop bedrijven een flinke uitdaging, voor ons een fluitje van een cent. Zo doende deden wij de deur achter ons dicht op donderdag rond 11:00 uur waardoor de klant het weekend op zijn gemak kon verhuizen en het bedrijf maandag weer up en running zou hebben.

Zeer vriendelijke en tevreden klanten, dat is waar we het bij VG Trading Kantoormeubelen voor doen en dat is zeker in dit specifieke project gelukt. 8 nieuwe werkplekken, de P-serie met wit onderstel en wit blad in 160 x 80 cm uitvoering.

Bent u ook geinteresseerd in het P-serie model, kijk dan hier bij witte bureaus P-serie voor meer informatie. Het model is leverbaar met 3 verschillende kleuren onderstellen en 8 verschillende bladkleuren, tevens leverbaar in 120 x 80 cm, 140 x 80 cm, 180 x 80 cm & 200 x 100 cm. Daarnaast ook diverse hoekbureaus verkrijgbaar in deze uitvoering.