Hoekbureaus geleverd in Amsterdam

Hoekbureaus geleverd in Amsterdam

Wij hebben recent weer een kantoor in gericht met hoekbureaus. Hoekbureaus zijn een ondergeschoven kindje in de kantoormeubelen industrie terwijl onze doelgroep, het MKB, in 9 van de 10 gevallen een groot hoekbureau ambieert, gezien de papieren, printers e.d. die op het bureau liggen en graag bij de hand worden gehouden.

 

Bij deze klant in Amsterdam, aan de Schiphol Boulevard in het WTC gebouw (ja, ja, ondanks de zeer lastige situatie omtrent parkeren & leveren in dit gebouw i.v.m. de hoogte van de vrachtwagen die nooit in een parkeergarage past, doen wij dit alsnog franco) hebben we N-serie bureaus geleverd in de maat 160 x 80 cm, met een aanbouw ladeblok. Op deze manier heb je een recht bureau en creëer je een hoekbureau d.m.v. het staande ladeblok welke net zo hoog is als het bureau en word voorzien van een verlengd topblad van 60 x 80 cm in de kleur van het bureaublad. Een win-win situatie, een groter bureau en een groot ladeblok voor het opbergen en afsluiten van belangrijke documenten. Het oog wil ook wat, zou worden de aanbouwbladen geleverd met de nerf-richting lopend langs de korte zijde, waardoor dit naadloos aansluit aan uw bureau.

 

De inrichting is vervolgens afgemaakt met lage roldeurkasten, uiteraard in dezelfde kleuren als de bureaus en de welbekende RIVA bureaustoelen in combinatie met de lage sledeframe vergaderstoelen in het zwart.

 

Bij deze klant in Amsterdam hebben we het kantoor ingericht met de volgende producten:

In onze showroom hebben wij net als diverse hoekbureau opstellingen uiteraard ook diverse ladeblok modellen staan, die op verschillende manieren geplaatst kunnen worden.

Het is bij hoekbureaus uiteraard ook altijd de vraag of de ruimte het toe laat, wat dat betreft zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid, eigenlijk elke gewenste maat is haalbaar!

Zoekt u echt een specifieke maat, ook dat is geen probleem. De meerprijs is minimaal, alleen de levertijd is 6 weken, maar dan heeft u wel een bureau op maat!Gerelateerde producten