Kantoorpand ingericht in Huizen

Kantoorpand ingericht in Huizen

Wij hebben recent een pand ingericht wat op een haar na, onze nieuwe locatie zou zijn geworden, echter liepen we daarna tegen de Ambachtsweg 26 in Huizen aan, waardoor de keuze toch niet op het strakke bedrijfspand is gevallen. Desalniettemin kwamen de nieuwe huurders toevalligerwijs bij ons terecht om het pand volledig in te richten.

Het pand is ingericht met N-serie onderstellen in combinatie met de veel verkochte midden-eiken bladen.


Zo hebben wij ruime hoekbureaus geleverd waarbij er gebruik gemaakt is van de N-serie wingbureaus in combinatie met de N-serie aanbouwelementen.

Hieruit blijkt dat er qua hoekbureaus zeer veel mogelijkheden zijn. Bent u op zoek naar een specifiek hoekbureau of een specifieke maat, kom dan gerust langs in de showroom waar wij u graag laten zien wat de oneindige mogelijkheden zijn qua maten en kleuren.

De complete inrichting is afgemaakt met half hoge roldeurkasten van 105 x 120 x 43 cm, rolblokken voorzien van 3 gewone laden voor onder het bureau en een N-serie VAT vergadertafel van 240 x 120 cm, uiteraard ook weer in een aluminium onderstel uitgevoerd met midden-eiken blad.


Bekijk hier meer informatie over:Gerelateerde producten