Nieuwe kleur bij VG Trading - Modern grijs eiken

Nieuwe kleur bij VG Trading - Modern grijs eiken

VG Trading komt met een eigen bladkleur. De aanhoudende vraag naar witte bureaus/bureaus met een wit onderstel heeft ons doen uitzoeken welke bladkleuren er mooi zouden staan bij de veel verkochte witte onderstellen. We merkten dat wit het goed deed met witte bladen en midden-eiken bladen. Nu zijn we op zoek gegaan naar een combinatie hiervan en die hebben we gevonden!

 

Modern grijs-eiken

Het nieuwe blad is voorzien van een lichte groef, bekend van de midden-eiken bladen, wat er voor zorgt dat het geen gevoelige kleur is voor krassen en/of bijvoorbeeld koffievlekken.

 

Op dit moment hebben we van de nieuwe kleur een ‘minimale’ voorraad en zo hebben we ook nog niet alle maten uit voorraad leverbaar. We willen kijken hoe de kleur valt bij onze klanten, waardoor we hebben gekozen voor de drie meest verkochte maten:

  • 160 x 80 cm
  • 180 x 80 cm
  • 200 x 100 cm

 

Daarnaast zijn er ook topbladen voor ladeblokken en roldeurkasten uit voorraad beschikbaar (m.u.v. de roldeurkast 72,5 x 80 cm).

 

Zit uw maat er net niet tussen, maar wilt u wel graag de nieuwe kleur? Dat is uiteraard op bestelling geen probleem. Zo is deze kleur in elke gewenste maat binnen 6 weken bij ons in huis.

 

Bent u er niet helemaal uit of dit uw kleur is? Wij hebben deze kleur en al onze overige standaard kleuren in de showroom liggen in diverse maten. Daarnaast hebben wij ook overige bladkleuren liggen waardoor er altijd een kleur tussen zit die bij uw inrichting past.

 

Op dit moment is de kleur er uit voorraad in de maat 160 x 80 cm in minimale aantallen, de fabrikant verwacht dat de bladen hier tegen 1 augustus geleverd zullen worden!