Prosedia by Interstuhl

Prosedia by Interstuhl

Nieuw bij VG Trading, bureaustoelen van Prosedia by Interstuhl. Hoogwaardige kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen!

Prosedia is het jongste groene merk van de Interstuhl groep. De zitoplossingen van Prosedia zijn overtuigend in ergonomie, materiaalgebruik en verwerking. Als u een bureaustoel van Prosedia aanschaft, voldoet dit aan de verwachtingen, hij biedt alles wat een goede bureaustoel moet hebben en niets dat wel iets aan de prijs, maar niets aan het zitcomfort bijdraagt!

Vier verschillende bureaustoelen zijn toevegoed aan het assortiment. De bureaustoelen zijn volledig aan te passen aan de wensen van de klant!

De bureaustoel Se7en bijvoorbeeld, verkrijgbaar met gestoffeerde of netwave rugleuning, Europese norm en ook Nederlandse NPR norm uit voorraad leverbaar!

De topstoel van Prosedia is toch wel de Airspace, een van de weinige bureaustoelen met een netwave rugleuning en een netwave zitting, wat zorgt voor optimaal zitcomfort! Daarnaast zijn alle bureaustoelen voorzien van diverse instelfuncties, zoals bijvoorbeeld de armleuningen, die in hoogte, breedte en diepte verstelbaar en tevens zwenkbaar zijn, voorzien van een zachte opdek.Gerelateerde producten