VG Trading dealer Spindl

VG Trading dealer Spindl

VG Trading is dealer geworden van het innovatieve en opkomende merk Spindl. Met het Mybtec 360 graden mechaniek bied een Spindl bureaustoel een unieke zitervaring. Ook voor mensen met klachten in de onderrug is dit een absolute aanrader!

De Spindl bureaustoelen zijn verkrijgbaar bij VG Trading en is in de basis kleuren uit voorraad leverbaar.


Spindl in de showroom

De Spindl bureaustoelen zijn te bezichtigen en te testen in onze showroom! Wij zijn ons ervan bewust dat deze bureaustoel enige uitleg nodig heeft en adviseren onze klanten dan ook eerst de bureaustoel te komen testen en eventueel op proef te plaatsen.

Gezien het feit dat deze bureaustoelen uitleg nodig hebben, is er ook een versoepelde proefperiode mogelijk.

Bekijk hier drie bureaustoel modellen van de Spindl.

 


Hoe werkt een Spindl stoel?

Een Spindl stoel is zeer eenvoudig en snel in gebruik te nemen. De stoelen zijn gewichtsafhankelijk in te stellen, de hellingshoek is te verkleinen en mocht je echt even geen behoefte hebben aan beweging? Dan kan het actieve gedeelte eenvoudig vergrendelt worden zodat hij functioneerts als een ‘gewone’ bureaustoel. Omdat een Spindl zo eenvoudig in te stellen is, is de stoel perfect inzetbaar bij flex-werkplekken. Belangrijk, aangezien medewerkers makkelijk van werkplek wisselen en daarbij weinig aandacht besteden aan het goed instellen van hun bureaustoel of complete werkplek. Dat gaat bij een Spindl bureaustoel bijna vanzelf. Met een paar kleine stappen zit u goed en verantwoord!


Wat zeggen de experts?

Bewegen is gezond. We joggen een rondje en dan denken we dat we goed bezig zijn. Tuurlijk, elke vorm van beweging is beter dan niets. Maar realiseer u eens hoeveel uur per dag we naast die sportieve uitspattingen zitten, echt stilzitten. De werkende populatie zit gemiddeld 7 uur per werkdag. En als we brij zijn? Dan zitten we nog eens 85% van de tijd. Verontrustende cijfers, aangezien uit recent onderzoek blijkt dat langdurig zitten een risicofactor is voor onder andere vroegtijdig overlijden. Tijd om in actie te komen dus. Letterlijk. En als je zit, kies dan de juiste bureaustoel.Gerelateerde producten