The HÅG Movement | Official dealer

VG Trading is recentelijk official dealer geworden van HAG. HAG is een Scandinavisch bedrijf wat zich sinds 1943 richt op design, ergonomie en milieu als het gaat om business seating. HAG ontwikkelt, produceert en verkoopt bureaustoelen sinds 1943 en behoort tot een van de leidende merken in Europa als het gaat om ergonomische bureaustoelen. De HAG producten zijn nagenoeg overal ter wereld verkrijgbaar en sinds kort ook bij VG Trading!

Een bureaustoel van HAG begrijpt uw lichaam op een intuïtieve manier en garandeert dat u altijd in balans zit.

HAG Capisco Puls

Een van de toppers binnen het programma van HAG is de HAG Capisco Puls, een polypropylene bureaustoel met een zadelzitting, geschikt voor elke vorm van werken. Aangezien we dealer zijn geworden van HAG willen we onze klanten er uiteraard ook gelijk kennis mee laten maken, vandaar dat we de HAG Capisco Puls tevens in de aanbieding hebben gedaan, van € 399,-, tijdelijk voor € 349,-.

Het lichaam is niet gemaakt om continu stil te zitten maar om in gevarieerd in beweging te blijven!

Een HAG bureaustoel is ontworpen om u te stimuleren uw gehele lichaam te bewegen tijdens het zitten achter uw bureau. Zo presteert u beter, terwijl u er onbewust voor zorgt dat u zich goed blijft voelen.

Beweging is de basis van alles wat leeft. Beweging voedt, activeert en versterkt het lichaam aan zowel de binnen- als de buitenkant. HAG beheerst de kunst om beweging te creëren terwijl u zit.

Alle HAG bureaustoelen brengen vorm en functie samen in een design dat de natuurlijke bewegingen van het lichaam zal stimuleren en uw zintuigen, concentratie en alertheid positief te beïnvloeden.

Tien jaar garantie
HAG geeft tien jaar garantie op productiefouten. Op alle bureaustoelen die geproduceerd zijn na 1 januari 2004.