Bureau kopen

NIEUW BUREAU?

AL AAN ZIT-STA GEDACHT?

BUREAU KOPEN, EENVOUDIG BIJ VG TRADING KANTOORMEUBELEN

Bent u op zoek naar een geschikt bureau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen bureaus aan zowel particulieren als bedrijven. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om meerdere bureaus te kopen in één keer. Daarnaast bieden wij in ons assortiment de mogelijkheid om zowel nieuw als gebruikt kantoormeubilair te kopen. Dat betekent dus dat wij twee assortimenten bureaus hebben.

HET NIEUWE WERKEN!

ZIT-STA BUREAUS

60%

PRODUCTIEVER!

Mogelijkheid tot verstellen

Er moet een mogelijkheid zijn om het bureau te verstellen. Zeker als het bureau ook voor zakelijk gebruikt dient is het belangrijk dat er meerdere medewerkers aan kunnen werken. Een gemiddeld bureau is ingesteld op 74 cm, dit is de standaard hoogte. Toch is het voor personeel vaak fijn (aangezien deze nogal in lengte kunnen verschillen), om het bureau net iets hoger of lager te zetten. Zodat bij het instellen van de bureaustoel de bovenbenen niet tegen het bureau komen.

Bijpassende bureaustoel

Wij raden klanten aan om een bijpassende bureaustoel aan te schaffen bij het kopen van een bureau. Vraagt u zich af welke bureaustoel goed past bij uw bureau? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Bureau kopen tips

Wij raden onze klanten altijd aan om breed te oriënteren alvorens u een bureau aanschaft. De prijsklasse van bureaus kunnen nogal verschillen. Wij nodigen onze klanten graag uit om eens in onze showroom te komen kijken naar de verschillende bureaus die wij hebben staan en naar de mogelijkheden hiervan.

Rechte bureaus

Zit-sta bureaus

Gebruikte bureaus

Hoekbureau

Voor verschillende ruimtes zijn ook de hoekbureaus tegenwoordig erg populair. Wij hebben op dit moment aardig veel hoekbureaus in ons assortiment. Heeft u hierover vragen, kunt u altijd even telefonisch contact met ons opnemen, want er is heel veel mogelijk met o.a. de verschillende CAD-bureaus die wij aanbieden.

Indien u op zoek bent naar een nieuw bureau, dan staan wij u graag bij met het bepalen welk bureau het beste bij u past, bent u er al uit, en heeft u een bureau gezien die aan uw wensen voldoet, bestel hem dan eenvoudig via door onderstaand op het gewenste bureau te klikken.

U heeft zojuist dit product toegevoegd:

Start met chatten!
Hallo, kunnen we ergens mee helpen?
We staan voor u klaar!