Bureaus & Tafels

VG Trading bied u een ruim assortiment aan onder andere bureaus, duo werkplekken, elektrische en slinger bureaus. Om deze reden hebben wij links een 'selectie menu' gemaakt waarop u zelf uw gewenste product kunt selecteren. Hierdoor verfijnen de zoekresultaten van deze werkplekken en ziet u direct een overzicht van de producten die voldoen aan uw wensen. VG Trading kantoormeubelen biedt zowel nieuw als gebruikt kantoormeubilair aan. Gebruikte producten zijn herkenbaar door de rode markering linksboven in het product met daarin de tekst 'gebruikt'.

Zoekt u een bureau of bureaustoelen die wij op dit moment niet in ons assortiment hebben, neem dan gerust even contact met ons op. Dan kunnen wij u dit bureau tegen een scherpe prijs aanbieden, indien deze door ons leverbaar is.

Wilt u een bureautafel kopen? VG Trading is de specialist op het gebied van bureautafels. Voor zowel nieuwe als gebruikte bureautafels bent u bij ons aan het juiste adres.

Bureautafels kopen

Bij het kopen van een goede bureautafel moet u aan een aantal dingen denken. Zo is de hoogte van een bureautafel erg belangrijk, alvorens u over gaat tot het aanschaffen van een bureautafel. Maar hoe bepaalt u nu de hoogte van een bureautafel?

Juiste hoogte bureautafel

Als uw knieën 90 graden gebogen zijn moet u rechtop kunnen zitten. Dit betekend met uw rug tegen uw leuning en rechtop. Uw kijkafstand naar het scherm moet minimaal 50 centimeter zijn. Uw armleuningen moeten gelijk zijn aan de hoogte van uw bureau, zodat deze rustig kunnen rusten op de leuningen. Door deze houding aan te nemen weet u direct welke hoogte u moet hebben. Zorg dat u boven uw knieën nog ruimte over heeft, zodat u zich prettig en vrij voelt bij het bureau. De gemiddelde hoogte van een bureau is 74 cm, dit is inclusief het werkblad.

Ons assortiment bureautafels

Wij bieden een ruim assortiment met bureautafels aan. Op dit moment hebben wij zowel nieuwe bureautafels als gebruikte bureautafels. Het assortiment gebruikte bureautafels wisselt erg sterk door de variërende voorraden in ons magazijn. VG Trading staat bekend als een specialist op het gebied van gebruikt kantoormeubilair, waardoor er een enorme vraag en aanbod in onze webshop te vinden is.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van een bureautafel? Dan kunt u het beste even bellen met één van onze medewerkers. Waar u normaal veel tijd kwijt zou zijn aan het vergelijken en uitzoeken van een bureautafel op maat, kunnen wij u direct meer vertellen over het assortiment wat op voorraad is en wat er eventueel besteld zou kunnen worden voor u of uw kantoorinrichting.


Werkplek inrichten

Een van de belangrijkste onderdelen van een kantoor is natuurlijk de werkplek. Een bedrijfspand is vaak voorzien van verschillende werkplekken, zoals balies, bureaus, kantinetafels, vergadertafels, elektrische bureaus, duo werkplekken en sta- en klaptafels. Elk van deze werkplekken hebben een bepaalde functie die de werkzaamheden een stuk belangrijker maken. Uit onze ervaring blijkt dat onze klanten vaak moeite hebben met het inrichten van het kantoor met bepaalde werkplekken, daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van ons gratis persoonlijk & deskundig advies. Aan de hand van de beschikbare ruimte en de wensen van de klanten kunnen wij dan kijken wat voor u de beste manier is om uw kantoor in te richten.

Bureaus, vergadertafels en meer

Een werkplek bestaat niet alleen uit een bureau of vergadertafels, maar ook uit allerlei accessoires zoals bureaustoelen en bureau accessoires. VG Trading biedt een compleet aanbod van kantoorbenodigdheden aan en garandeert daarbij ook nog eens een vaste lage prijs en optimale kwaliteit. Wij begrijpen dat het moeilijk is om een kantoorruimte op een efficiënte manier in te delen, daarom staan wij graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden in een persoonlijk gesprek of per e-mail.

Werkplek inrichten

Bent u van plan om een geheel bedrijfspand te voorzien van verschillende werkplekken? VG Trading bespreekt graag samen met u de mogelijkheden, daarnaast maken wij graag voor u een voordelige offerte op maat.

Webshop Keurmerk & SSL