Breedte

Diepte

Hoogte

Hoogte verstelbaar

Onderstel kleur

Bladkleur

Garantie

Een belangrijk onderdeel van ons assortiment kantoormeubelen zijn de bureaus. Wekelijks wordt ons assortiment bureaus aangepast, zodat je zeker weet dat er een passen bureau voor u beschikbaar is. Zo bestaat het assortiment onder andere uit rechte bureaus, hoekbureaus en wingbureaus. Naast dit grote aanbod aan bureaus bieden wij ook duo werkplekken aan waarin wij ons onderscheiden van veel concurrenten. Daarnaast is het mogelijk om bij ons een elektrische verstelbaar bureau te bestellen. Wanneer je voor een bepaald model hebt gekozen kun je vervolgens kiezen uit meerdere kleuren of materialen voor het blad of voor verschillende afwerkingen van het onderstel. Op deze manier kun je een perfect bureau samenstellen dat zal passen bij uw kantoorinrichting.

Op deze pagina vindt u een overzicht van zowel nieuwe als gebruikte bureaus. Deze gebruikte bureaus zijn in zeer goede staat en worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Indien de bureaus zwaar beschadigd zijn wordt het blad door ons vervangen, zodat het bureau inclusief het blad er altijd als nieuw uitzien. Al onze bureaus zijn leverbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, beuken en eiken. Dit betekent dat u zelf kunt bepalen welk bureaublad en welk onderstel het beste past bij de kantoorinrichting en de stijl van de kantooromgeving. Het aanschaffen van een gebruikt bureau kan erg handig zijn wanneer je bijvoorbeeld je eerste kantoor moet inrichten of wanneer je meerdere professionele bureaus aan moet schaffen.

Bureau kopen

In vrijwel elk bedrijf is minimaal één bureau aanwezig. In de meeste gevallen beschikt een bedrijfspand zelfs over meerdere bureautafels. Niet alleen straalt een net bureau professionaliteit uit naar de klanten die u ontvangt, ook zorgt dit voor een optimale werksituatie. De bureaus van VG Trading zijn dusdanig ingericht dat er efficiënt aan gewerkt kan worden. Door het ruime assortiment is er altijd een bureau te vinden dat past bij de grootte en de afmetingen van het kantoor. Zo zijn er kleine rechte bureaus verkrijgbaar die passen bij een klein kantoor of grote hoekbureaus die goed passen in een groot en ruim kantoor. Door te kiezen voor het juiste bureau zal u niet alleen de beschikbare ruimte optimaal benutten; het juiste bureau zorgt namelijk ook voor een fijne werkplek. Voor elk kantoor en voor alle mogelijke werkzaamheden is er een passend bureau beschikbaar.

Wanneer u van plan bent om één of meerdere bureaus te kopen is het verstandig om van te voren na te denken over de mogelijkheden. Zo is het natuurlijk belangrijk om de vorm van het bureau uit te kiezen, de afwerking en de stijl. Een bureau dat past bij de stijl van de kantooromgeving zorgt er namelijk voor dat het kantoor zal ogen als één geheel. Dit zal rustgevend werken en zal daarnaast zorgen voor een professionele uitstraling. Zo zal het juiste bureau met de juiste afwerking de volledige stijl van het kantoor bepalen. Kies dus voor een modern bureau wanneer je een moderne uitstraling prefereert of voor een klassiek bureau wanneer je liever een klassieke uitstraling wenst.

Goedkope bureaus

VG Trading heeft een ruim assortiment aan bureaus en breidt dit assortiment nog steeds wekelijks uit. Wij streven ernaar om voor iedere klant een passend bureau aan te bieden, of u nu een bureau zoek voor een klein kantoor of een grote bedrijfsruimte. Door de verschillende afmetingen van de bureaus, variërend van 120×80 tot 320×160, en door de verschillende modellen, waaronder rechte bureaus en hoekbureaus, is er altijd een passend bureau beschikbaar voor uw kantoorruimte. Daarnaast heeft VG Trading ook een ruim assortiment aan tweedehands bureaus die uiteraard zo goed als nieuw zijn en van hoge kwaliteit.

Bij VG Trading kunt u bureaus vinden met uiteenlopende afmetingen. Daarnaast worden er verschillende prijsklassen gehanteerd waardoor u voor een laag bedrag al een nieuw bureau aan kunt schaffen. Wilt u graag een bureau op maat laten maken, bijvoorbeeld omdat u afwijkende afmetingen nodig hebt of een andere kleur dan de kleuren die worden aangeboden? Neem telefonisch contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. Alle bureaus in onze webshop zijn in meerdere kleuren leverbaar. Wij passen ons aanbod dus geheel aan de klant aan.

Materiaal en kleur

Omdat de stijl en de inrichting van elk kantoor verschillend is, zijn er allerlei kleuren, onderstellen, materialen en afwerkingen mogelijk. Zo kunt u voor het blad kiezen uit de kleuren beuken, eiken, havanna of wit. Voor het onderstel heeft u de keuze uit onder andere een o-onderstel, een t-onderstel of een n-onderstel. Wanneer u het model van het onderstel heeft uitgekozen kunt u ook nog kiezen uit een kleur of afwerking. In de meeste gevallen zult u de keuze hebben uit aluminium, wit, zwart of antraciet. Door de vele verschillende materialen en kleuren is het mogelijk om een bureau uit te zoeken dat past bij de stijl en het interieur van uw kantoor.

Het is aan te raden om de afwerking en het uiterlijk van het bureau af te stemmen op de overige meubels. Op deze manier zal er een rustige kantooromgeving ontstaan die daarnaast professionaliteit uitstraalt. De boodschap die u wit uitstralen met uw kantoor kan daarnaast grotendeels bepaald worden door het bureau. Door te kiezen een wit bureau dat is voorzien van moderne afwerkingen kunt u zorgen voor een kalme en moderne uitstraling, terwijl een klassiek recht bureau zal zorgen voor een compleet andere uitstraling.

Recht bureau

Een recht bureau is een van de meest klassieke bureaus. Rechte bureaus zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten, van kleine rechte bureaus tot grote bureaus met een ruim oppervlak. Een recht bureau zal in vrijwel elk kantoor te plaatsen zijn en door de vele verschillende accessoires is het bureau aan te passen aan uw wensen. Zo zal het bureau gemakkelijk uit te breiden zijn met accessoires zoals een ladeblok met één of meerdere lades, een scheidingswand voorzien van bakjes of kabelmanagement. Zo zijn er voor alle werkzaamheden handige accessoires en hulpmiddelen verkrijgbaar, zodat er ten alle tijden prettig aan het bureau gewerkt kan worden.

Om te zorgen voor een goede werkhouding zijn sommige rechte bureaus in hoogte verstelbaar. Door het bureau in hoogte aan te passen zal er een gezonde en ergonomische zithouding gecreëerd worden. Met name wanneer er langere tijd achtereen aan het bureau wordt gewerkt is dit essentieel. Voor het instellen van de hoogte van een bureau kunt u kiezen voor een slingerbureau of een elektrisch verstelbaar bureau. Met een slingerbureau is het mogelijk om de hoogte van het bureau handmatig te verstellen. Wanneer de hoogte van het bureau vaak veranderd moet worden, bijvoorbeeld wanneer er sprake van flexwerkplekken of een gedeeld bureau, is het verstandig om te kiezen voor een elektrisch verstelbaar bureau.

Hoekbureau

Bent u op zoek naar een modern hoekbureau voor de inrichting van uw kantoorruimte in huis of voor een zakelijke omgeving? Voor beide situaties bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier direct ons assortiment hoekbureaus.

Het grootste voordeel van een hoekbureau is het beschikbare werkoppervlak. Met name vergeleken met een recht bureau biedt een hoekbureau ontzettend veel ruimte. Deze ruimte kan gemakkelijk gebruikt worden voor verschillende werkzaamheden, waaronder het werken met een computer of een laptop, verschillende documenten of het werken met randapparatuur.

Door de grote afmetingen en het grote oppervlak is het bureau ook uitermate geschikt om met meerdere personen aan te werken. Met een hoekbureau kun je daarnaast erg gemakkelijk twee werkplekken creëren, voor verschillende werkzaamheden of voor het optimaal benutten van de beschikbare ruimte. Ondanks de grotere afmetingen dan bijvoorbeeld een recht bureau is een hoekbureau in de meeste gevallen prima te plaatsten in ieder kantoor. Met een hoekbureau kunt u zelfs ruimte besparen, met name wanneer het bureau wordt gebruikt in plaats van een recht bureau. Wanneer u op zoek bent naar een ruimtebesparend bureau is het dus aan te raden om te kiezen voor een hoekbureau. Uiteraard is een hoekbureau ook uit te breiden door middel van accessoires zoals een ladeblok met één of meerdere lades of bakjes wanneer je vaak met papieren en documenten werkt. Een hoekbureau zal er daarnaast voor zorgen dat een kamer ruimer oogt.