Bureaus

In hoogte verstelbare slinger bureaus

Flex werkplekken zijn ideaal voor zowel freelancers als voor vast personeel dat eenvoudig van plaats kan wisselen. Ze hebben niet altijd een eigen vaste computer nodig, eventueel gebruiken ze eigen laptops. Daarnaast hebben ze de benodigde middelen zelf bij de hand. Eenvoudige, standaard kantoorartikelen zoals een nietmachine of perforator kunnen gewoon op de plaats blijven liggen. Een verstelbaar slingerbureau maakt het voor iedereen mogelijk om aan het bureau te werken. Het bureau kan worden aangepast aan de grootte van verschillende personen. Daarnaast kan de flexwerker zelf kiezen of hij of zij zittend of staand wil werken.

Zit-sta bureau met handslinger

Een zit-sta bureau met handslinger is veel beter voor het menselijk lichaam dan een gewoon bureau. De hele dag zitten, of staan, is niet goed voor het lichaam. We kunnen, door lang te zitten, last krijgen van de rug en schouders. Heel vervelend, zeker wanneer u er niet meer vanaf komt en eigenlijk uw functie op kantoor niet goed kunt uitoefenen door deze pijnklachten. Een zit-sta bureau helpt u hierbij. Het bureau zorgt ervoor dat het personeel productiever wordt dankzij een betere gezondheid. De pijnklachten kunnen verminderen, ze kunnen ook volledig verdwijnen.

De stijl van een verstelbaar bureau

De stijl van het bureau is volledig naar eigen wensen in te vullen. Zorg dat de flexwerkers aan een mooi, stijlvol bureau komen te zitten. Door zelf een onderstel en bureaublad te kiezen heeft u de mogelijkheid om een verstelbaar bureau te kiezen dat volledig past bij de verdere inrichting op kantoor. Bepaal de vorm van het onderstel en de grootte van het bureaublad, ook de kleur van het onderstel en het blad kunt u zelf uitzoeken. Bij VG Trading stelt u uw eigen verstelbaar slingerbureau samen.

Filter  
 1. Uitvoering Bureaus met slinger Verwijder dit artikel
 2. Uitvoering Bureaus zit sta (elektrisch) Verwijder dit artikel
 3. Verstelbaar Hoogte verstelbaar slinger Verwijder dit artikel
 4. Afmetingen 120 x 80 cm Verwijder dit artikel
 5. Bladkleur Light-oak Verwijder dit artikel
Alles wissen
Merk  
Uitvoering  
Verstelbaar  
Afmetingen  
Bladkleur  
Garantie  
Prijs  
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Steelforce PRO zit-sta slinger bureau 120 x 80 cm
  € 379,00 € 458,59 incl. BTW
 2. UltraFast slingerbureau 120 x 80 cm
  € 339,00 € 410,19 incl. BTW
 3. UltrAdjust bureau met slinger 120 x 80 cm
  € 294,00 € 355,74 incl. BTW
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren