Hoekbureau

Optimaliseer je werkruimte met onze hoekbureaus. Slim design voor maximale efficiëntie. Ontdek de mogelijkheden bij VG Trading Kantoormeubelen.

Filter

Normering
Normering
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Hoogte
Hoogte
Laat meer zien
Diepte
Diepte
Laat meer zien
Breedte
Breedte
Laat meer zien
Kleur
Kleur
Bladkleur
Bladkleur
Onderstel kleur
Onderstel kleur
Garantie
Garantie
Laat meer zien
Voetkruis
Voetkruis
Armleuningen
Armleuningen
Laat meer zien
Uitvoering
Uitvoering
Laat meer zien
Sorteren op:

Hoekbureau kopen

Bij VG Trading zijn hoekbureaus te koop in variabele maten, verschillende bladkleuren en verschillende kleuren onderstellen. Wij hebben geprobeerd om de producten zo duidelijk mogelijk te tonen aan onze tonen. Wij begrijpen desondanks toch lastig kan zijn om een goed bureau uit te zoeken, omdat u dit niet alledaags doet. Onze medewerker staan graag voor u klaar om u het beste advies te geven.

Bel gerust even met 035-5235764 of stuur ons even een e-mail. Als wij de afmetingen van uw kantoorruimte/werkkamer weten kan er heel snel een passend advies worden gegeven. Het kan namelijk zo zijn dat u een bepaalde ruimte moet inrichten, waarbij u net een andere maat hoekbureau moet hebben. In dit geval zou een hoekbureau op maat wellicht de perfecte oplossing zijn. Staat het gewenste hoekbureau dus niet in het overzicht, bel dan toch even met één van onze medewerkers voor advies.

Praktisch hoek bureau

Een hoekbureau is praktisch, omdat deze voor meer werkruimte zorgt. Uw beeldscherm, papierbakjes en documenten kunt u gemakkelijker kwijt op uw en dan houdt u nog steeds veel werkruimte over. De meeste hoekbureaus hebben een vaste hoogte van 72,5 cm. Dit is de juiste maat voor een bureau, waardoor we deze vaak op deze maat leveren. Eventueel kunt u de hoogte nog verstellen, door de poten iets hoger of lager af te stellen. Andere bureaus zijn in hoogte verstelbaar. Dit kan bijvoorbeeld ook elektronisch. Het voordeel hiervan is dat u de bureaustoel en het bureau op elkaar kunt afstemmen. De juiste zithouding is erg belangrijk. Regelmatig worden wij gebeld door mensen met vragen over de afstellingen en wat de beste hoogte kan zijn voor een (hoek)bureau. Bel ons gerust.

Combineer uw eigen hoekbureau

Doordat wij in ons assortiment heel veel mogelijkheden hebben, kunt u zelf uw hoekbureau naar wens instellen. Al deze hoekbureaus zijn in verschillende maten, kleuren en onderstellen te bestellen. Doordat u bij ons deze zelf kunt kiezen, kunt u bij ons honderden verschillende bureaus samen stellen.

Hoekbureau wit

Sinds het bestaan van VG Trading zijn onze hoekbureaus razend populair. Niet alleen de verschillende kleuren maar ook het witte hoekbureau is in een hoekopstelling te vinden. Omdat wij graag mensen die op zoek zijn naar witte bureaus tegemoet willen komen hebben wij op dit moment alle hoekbureaus met een wit blad in ons assortiment. Ook kunt u witte onderstellen bestellen, waardoor het hoekbureau helemaal wit geleverd kan worden. In principe bestaat een (hoek)bureau uit verschillende onderdelen. Daarbij kun je een wit onderstel nemen met en andere kleur blad, maar je kunt ook kiezen voor een wit blad op je hoekbureau met bijvoorbeeld een eigen gekozen kleur onderstel. Wij hebben de onderstellen in ral 9006, 9010 en 9005.

Hoekbureau zwart

Omdat niet alleen witte hoekbureaus besteld worden, maar er ook een relatief hoge vraag is naar zwarte bureaus hebben wij deze bureaus ook in ons assortiment. Met een donker blad en een zwart onderstel kunnen wij dus een zeer ruim assortiment hoekbureaus aanbieden.

Voordelen van ons assortiment

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment met verschillende merken en soorten hoekbureaus. Hierdoor kunnen wij een grote groep klanten bereiken. Van zeer modern hoekbureau met een strak wit onderstel en een havanna blad tot er met een compleet zwart hoekbureau inclusief zwart onderstel. Wij hebben honderden mogelijkheden bij het samenstellen van de bureaus, waardoor er voor iedereen altijd keuzes genoeg zijn tot het samen stellen van een hoekbureau naar eigen wens. Daarnaast hebben wij nog verschillende modellen te denken aan de T-, P-, N- en O-series in ons assortiment. Daarbij verschilt het natuurlijk ook nog enorm of je dan kiest voor een hoekbureau met ladeblok of bijvoorbeeld een persoonlijke lade.

Filter

Normering
Normering
Onderstel kleur
Onderstel kleur
Bladkleur
Bladkleur
Kleur
Kleur
Stofkleur
Stofkleur
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Armleuningen
Armleuningen
Voetkruis
Voetkruis
Garantie
Garantie