Kantinetafels

Een ruim assortiment aan kantinetafels vindt u bij VG Trading Kantoormeubelen. Diverse soorten maten kantinetafels tegen een scherpe prijs. Van hele kleine, tot hele grote kantinetafels. Voor het inrichten van een kantine kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Naast de lage kantinetafels die wij in ons assortiment aanbieden beschikken wij ook over hoge bartafels. Zo vindt u bij ons een hoge bartafel van een vierkante meter. Onze kantinetafels zijn erg populair door hun stevige onderstel en goede kwaliteit van het blad.

Door de praktische maten kantinetafels in ons assortiment kunt u zelf ook de kantine-inrichting regelmatig veranderen. De tafels zijn gemakkelijk te verschuiven en kunnen gemakkelijk tegen elkaar worden aangeschoven.

15 artikel(en)

per pagina

15 artikel(en)

per pagina

Kantinetafels bij VG Trading kantoormeubelen

VG trading heeft een ruim assortiment aan kantinetafels met uiteenlopende afmetingen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met de kantinetafels van VG Kantoormeubelen kunt u uw kantine professioneel en praktisch indelen. U hebt geen grote ruimte nodig om de kantinetafels te kunnen plaatsen, wij bieden namelijk voor elk soort ruimte (zowel klein als groot) een passende kantinetafel aan.

Kantinetafels en kantinestoelen

Zoekt u ook zitmeubilair bij uw kantinemeubels? VG kantoormeubelen heeft ook een groot aanbod aan zitmeubilair, zowel voor in kantoor als in de kantineruimte. Via onze webshop kunt u bijvoorbeeld barkrukken (die eventueel qua kleur passend te maken zijn bij het kantinemeubilair) bestellen voor vaste lage prijzen. Ook de kantinestoelen kunnen gemakkelijk bijgeleverd worden.

Bent u van plan om een grote kantine in te richten met de kantinetafels van VG Trading en wilt u mogelijk een grote bestelling plaatsen? Neem contact op met VG Trading om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan via onze website. Bij grote bestellingen kunnen wij u een voordelige totaalprijs aanbieden!

De levertijd van kantinetafels varieert tussen de 3 en 5 werkdagen, daarnaast kunt wij u ook aanbieden om de tafel bij u op locatie te monteren. Neem voor montagemogelijkheden vooraf contact op met VG Kantoormeubelen, zo kunnen we vrijblijvend de mogelijkheden met u bespreken.