Klaptafels

VG Trading Kantoormeubelen richt met regelmaat grote kantoorpanden door heel Nederland in. Aan de complete kantoorinrichting van deze bedrijven worden ook regelmatig 'statafels en klaptafels' toegevoegd. Vooral in werkruimtes zijn de 'statafels' steeds populairder. Bij technische beroepen is het voor uitvoering van verschillende werkzaamheden een stuk prettiger om staand te werken. Deze statafels kunnen worden versteld, zodat er verschillende mensen aan kunnen werken. Voor een ruimer aanbod kunt u ook eens kijken bij onze elektrische- en slinger bureaus.

De klaptafels zijn daarnaast ook erg makkelijk op te bergen waardoor u efficiënt gebruik kunt maken van uw ruimte. Op het moment dat u klaar bent met werken kunt u de klaptafel inklappen en bijvoorbeeld tegen de muur aanzetten.

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Klap- en statafels

VG Trading heeft een ruim assortiment in klap- en statafels voor kantoor- en werkruimtes. Met de klap- en statafels straalt uw bedrijfsruimte direct professionaliteit uit naar klanten die uw werkruimte een bezoek brengen. Daarnaast werkt uw personeel ook uiterst comfortabel en efficiënt aan deze klap- en statafels. Werkt u ook vaak staand, of hebt u soms een statafel nodig voor uw werkzaamheden? De statafels van VG Trading zijn volledig verstelbaar, zo kunt u dus zelf bepalen hoe hoog het blad staat. Daarnaast kunt u de tafel ook gemakkelijk inklappen op het moment dat u deze niet meer gebruikt, hierdoor kunt u het meubilair snel weer opbergen.

Gebruikte klap- en statafels

VG Trading heeft in het assortiment zowel nieuwe als gebruikte klap- en statafels, daarnaast hebt u ook de keuze uit verschillende afmetingen en kleuren. Wij kunnen de meeste klap- en statafels in verschillende kleuren en afmetingen leveren, neem contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken. De gebruikte klap- en statafels die u in onze webshop kunt vinden zijn zo goed als nieuw, u kunt het verschil met een nieuwe statafel dus nauwelijks zien.

Webshop Keurmerk & SSL