Vergadertafels

Je wilt toch wel graag comfortabel lunchen!

Bent u opzoek naar een vergadertafel? Dan bent u bij VG Trading aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment kwalitatief zeer goede vergadertafels tegen een scherpe prijs. Bekijk onderstaande onze modellen tafels.

Lees meer

Deze zijn allemaal samen te stellen in verschillende combinaties. Op deze manier bedienen wij onze klanten met wel meer dan 500 verschillende mogelijke vergadertafels. Compleet aangepast aan uw wensen en voorkeuren.

U krijgt de mogelijkheid tot het kiezen van de afmetingen, bladkleur en het onderstel. Deze zijn dus bij alle onderstaande vergadertafels variabel. U kunt gebruik maken van ons filter links. Als u hier uw afmetingen en kleur voorkeuren aangeeft ziet u direct welke vergadertafels er beschikbaar zijn met deze opties.

Breedte

Diepte

Hoogte

Hoogte verstelbaar

Onderstel kleur

Bladkleur

Garantie

Gebruikte vergadertafels

VG Trading Kantoormeubelen is de specialist voor nieuwe- en gebruikte vergadertafels. Wekelijks wijzigt ons assortiment gebruikte vergadertafels. Ronde, ovale of rechthoekige vergadertafels, wij hebben het allemaal. De vergadertafels zijn te bestellen in meerdere uitvoeringen en maten. Indien u opzoek bent naar een specifiek product kunt u contact met ons opnemen. Ons aanbod varieert zo sterk dat niet altijd alle gebruikte vergadertafels op de website komen.

Neem telefonisch contact met ons op en wij zullen u dan een passend advies op maat geven.