Vergadertafel 320 x 160 cm voor 8 personen

Bent u op zoek naar een vergadertafel voor 8 personen, of gewoon een dubbele werkplek voor 4 personen? Een bureau van 320 x 160 cm biedt ruimte voor beide mogelijkheden. Kies voor een bench model en uw werknemers hebben allemaal een eigen werkplek. Samen met collega's werkt u handig samen aan eenzelfde bureau. Dankzij de toevoeging van tussenschermen heeft u geen last van elkaar. Organiseer meetings, het bureau heeft namelijk een ideale vergadertafel maat. Besprekingen met 8 personen zijn mogelijk aan het grote bureau.

Bureau met een vergadertafel maat

Combineer het bureau met de bureaustoelen of andere stoelen uit ons assortiment. Uw bureau van 320 x 160 cm is in één keer helemaal compleet. Eventuele aanvullingen zijn ladeblokken, archiefkasten en andere handige hulpmiddelen voor op kantoor. Bestel uw vergadertafel 8 personen / dubbele werkplek 4 personen online in onze webshop en geniet van uw nieuwe werkplek.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Vergadertafels

De vergadertafels van VG Trading Kantoormeubelen brengen uw bedrijfsruimte naar een heel nieuw niveau. Natuurlijk wilt u professionaliteit uitstralen naar de klanten waarmee u overleg hebt, een nette vergadertafel laat meteen een goede indruk achter bij uw opdrachtgevers. VG Trading heeft een ruim assortiment aan uiteenlopende vergadertafels met verschillende afmetingen, kleurmogelijkheden en vormen. Zoekt u een rechthoekige of juist een ronde vergadertafel? Wij van VG Trading kantoormeubilair kunnen u hierbij zeker van dienst zijn!

Gebruikte vergadertafels

In het assortiment van VG Trading kunt u zowel nieuwe als gebruikte vergadertafels vinden. De gebruikte vergadertafels die wij verkopen zijn zo goed als nieuw, bureaubladen worden eventueel vervangen indien deze beschadigingen hebben. Daarnaast geven wij onze klanten ook op gebruikte vergadertafels garantie, u bent dus verzekerd van kwaliteit.

Bent u van plan om meerdere bedrijfsruimtes te voorzien van een vergadertafel en wilt u deze tafels eventueel bij VG Trading bestellen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Indien u meerdere vergadertafels bestelt, bezorgen en monteren wij de vergadertafels volledig gratis. De levertijd van uw vergadertafel(s) is gemiddeld binnen 3 tot 5 werkdagen, u hebt het kantoormeubilair dus al snel in huis!