VG Trading Huislijn

VG Trading Kantoormeubelen is de specialist voor nieuwe- en gebruikte vergadertafels. Wekelijks wijzigt ons assortiment gebruikte vergadertafels. Ronde, ovale of rechthoekige vergadertafels, wij hebben het allemaal. De vergadertafels zijn te bestellen in meerdere uitvoeringen en maten. Indien u opzoek bent naar een specifiek product (zowel nieuw als gebruikt) kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u dan een advies op maat geven. De getoonde afbeeldingen zijn puur ter illustratie. Op het moment dat u een vergadertafel bij ons gaat kopen kunt u zelf bepalen welk bladkleur u wil. De mogelijkheden voor de bladkleuren kunt u selecteren nadat er op 'informatie' is gedrukt. Wij bellen direct na de bestelling met onze klant om te bespreken welke dag wij dit product komen leveren. Bij bestelling van meerdere vergadertafels is montage en bezorging inbegrepen.

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Vergadertafels

De vergadertafels van VG Trading Kantoormeubelen brengen uw bedrijfsruimte naar een heel nieuw niveau. Natuurlijk wilt u professionaliteit uitstralen naar de klanten waarmee u overleg hebt, een nette vergadertafel laat meteen een goede indruk achter bij uw opdrachtgevers. VG Trading heeft een ruim assortiment aan uiteenlopende vergadertafels met verschillende afmetingen, kleurmogelijkheden en vormen. Zoekt u een rechthoekige of juist een ronde vergadertafel? Wij van VG Trading kantoormeubilair kunnen u hierbij zeker van dienst zijn!

Gebruikte vergadertafels

In het assortiment van VG Trading kunt u zowel nieuwe als gebruikte vergadertafels vinden. De gebruikte vergadertafels die wij verkopen zijn zo goed als nieuw, bureaubladen worden eventueel vervangen indien deze beschadigingen hebben. Daarnaast geven wij onze klanten ook op gebruikte vergadertafels garantie, u bent dus verzekerd van kwaliteit.

Bent u van plan om meerdere bedrijfsruimtes te voorzien van een vergadertafel en wilt u deze tafels eventueel bij VG Trading bestellen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Indien u meerdere vergadertafels bestelt, bezorgen en monteren wij de vergadertafels volledig gratis. De levertijd van uw vergadertafel(s) is gemiddeld binnen 3 tot 5 werkdagen, u hebt het kantoormeubilair dus al snel in huis!