Bureaustoel Napels – NEN-1335

 309.00  373.89 incl BTW

Ongemonteerd in doos afleveren (€ -20.00)
Volledig gemonteerd afleveren
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Artikelnummer 100003 Categorie Tags ,

Bureaustoel Napels – NEN-1335

De Napels voldoet aan de (N)EN 1335. Deze norm geeft aan dat de stoel beschikt over een in hoogte verstelbare zitting, een rugleuning van minimaal 22 cm hoog en een lendensteunvlak, armleggers met een lengte van minimaal 20 cm en een kantelmechanisme bij zowel de rugleuning als de zitting. Bureaustoelen welke voldoen aan de (N)EN 1335 normering hebben hetzelfde comfort als een bureaustoel met een NPR 1813 normering. Echter, bureaustoelen met een (N)EN 1335 normering hebben een minder groot bereik in afstelmogelijkheden en is voornamelijk geschikt voor mensen met een lichaamslengte tussen de 151 en 192 centimeter.

Beschrijving

Comfortabel zitten gedurende een langere periode is nooit een probleem met de bureaustoel Napels. Het synchroonmechaniek met gewichtsregeling, de comfort zitting en 6 cm verstelbaarheid, de netbespannen rug en de in hoogte verstelbare en in breedte- en diepte instelbare schuine armleggers zorgen voor comfort bij een langdurige zitperiode. Deze bureaustoel is verder voorzien van een aluminium gepolijst onderstel met een verchroomde gaslift en multifunctionele wielen. De bureaustoel Napels heeft standaard 10 jaar garantie.

De bureaustoel Napels voldoet aan de (N)EN 1335. Deze norm geeft aan dat de stoel beschikt over een in hoogte verstelbare zitting, een rugleuning van minimaal 22 cm hoog en een lendensteunvlak, armleggers met een lengte van minimaal 20 cm en een kantelmechanisme bij zowel de rugleuning als de zitting. Bureaustoelen welke voldoen aan de (N)EN 1335 normering hebben hetzelfde comfort als een bureaustoel met een NPR 1813 normering. Echter, bureaustoelen met een (N)EN 1335 normering hebben een minder groot bereik in afstelmogelijkheden en is voornamelijk geschikt voor mensen met een lichaamslengte tussen de 151 en 192 centimeter.

Voor & nadelen

NEN-1335 gecertificeerd!
Ergonomisch gevormde netwave rugleuning!
10 jaar full-service garantie!
2D-armleuningen, beperkte instelmogelijkheden
Rugleuning is niet in hoogte verstelbaar

Specificaties

Extra informatie

Conditie

Merk

Normering

Armleuningen

Gewichtsregeling

Synchroonmechanisme

Schuifzitting

Belastbaarheid

125 kg

Voetkruis

Wielen

Garantie

Levertijd

Stofkleur