Bureaustoelwijzer - Beste bureaustoel voor jou?- Doe de bureaustoelwijzer

Beste bureaustoel

De ‘beste bureaustoel’ is de bureaustoel die het beste bij u past. Om deze reden hebben wij eind 2019 een bureaustoelwijzer ontwikkeld. Met het beantwoorden van deze 5 vragen, kunnen wij bepalen welke bureaustoel voor u op dit moment de ‘beste koop’ is. Kiest u voor een mooi design en vind u ergonomie belangrijk? Of wilt u voor een low budget bureaustoel voor 2 uur per dag, wij helpen u graag bij het maken van deze keuze.

Welke bureaustoel is geschikt voor mij?

Met onze bureaustoelwijzer bekijken wij welke bureaustoel het beste bij jou past. De lengte en uw gewicht zijn van belang voor de verstelbaarheid van de bureaustoel. De intensiviteit is van belang voor de ergonomie van de bureaustoel. Tevens vragen wij u nog nader om een voorkeur aan te geven uit een kleine selectie van belangrijke eigenschappen. Als al deze vragen zijn beantwoord, speelt tevens het budget nog een rol bij de bureaustoelwijzer. Na het beantwoorden van deze vraag kunnen wij in de huidige selectie kijken welke bureaustoel het best bij u past.

Proefzitten op een bureaustoel?

In onze showroom bent u altijd welkom om te komen proefzitten. Veel mensen vinden het belangrijk om op een bureaustoel gezeten te hebben, alvorens zij deze bestellen. Dit begrijpen wij helemaal en daarom hebben wij bijna al onze populaire bureaustoelen in onze showroom staan. De koffie staat voor u klaar.

Vind uw ideale bureaustoel binnen no-time! Beantwoord de onderstaande vragen en wij helpen u met het kiezen van de juiste bureaustoel.

'Meer weten over de bureaustoelwijzer? Lees verder'

Wat is uw gewicht?

Het maximale gewicht wat een bureaustoel kan dragen verschilt per stoel. Weegt u meer dan 120kg. dan word de keuze beperkt.

50 kg t/m 70 kg
70 kg t/m 90 kg
90 kg t/m 120 kg
Wat is uw lengte?

Voor het vinden van de juiste bureaustoelen kijken wij welke bureaustoelen geschikt zijn voor uw lengte.

1.50m - 1.70m
1.70m - 1.90m
1.90m - 2.10m
Hoevel uur per dag zit u op uw bureaustoel?

Zitten is de minst geschikte werkhouding desalniettemin de meest gebruikte houding. Het kritisch kijken naar hoe lang u op de stoel werkt, is van groot belang.

Kort gebruik (2 uur per dag)
Middel gebruik (4 uur per dag)
Lang gebruik (8 uur per dag)
Wat vind u een belangrijk element aan uw bureaustoel?

Is er één element aan de bureaustoel dat voor u erg belangrijk is? Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een ergonomische bureaustoel? Of is de uitstraling het belangrijkste? Dan kunt u dit hier aangeven.

Geen voorkeur
Ergonomische bureaustoelen
Bewegend zitten
Design bureaustoelen
Wat is het budget voor een nieuwe bureaustoel?

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment bureaustoelen. Om de beste bureaustoel voor u te kunnen vinden, vragen wij u om een budget.

Minder dan €200
€200 t/m €400
Meer dan €400