Garantie & klachten

Op al onze producten geldt de wettelijke garantie conform onze algemene voorwaarden. Het is daarom raadzaam om uw factuur te bewaren. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Eventuele gebreken (bijvoorbeeld materiaal- of productfouten) worden gerepareerd of er wordt een vervangend product aangeboden.
Op nieuwe producten is de minimale garantie 24 maanden!

Garantie

Per product staat aangegeven wat de garantietermijn is van het betreffende product. Uitgesloten van deze garantieregeling zijn normale gebruikersslijtage en gebreken, veroorzaakt door verkeerd gebruik.
Indien u aanspraak wilt maken op de garantie, vragen we u indien mogelijk hier een digitale foto van te maken en deze met beschrijving van de klacht en aankoopfactuur te mailen naar info@vgtrading.nl. Zodra de klacht door ons is ontvangen, zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Klachtenprocedure

Ondanks onze uiterste zorg en controle kan het altijd gebeuren dat er iets niet naar wens is. Heeft u een klacht over een artikel, over de afhandeling van uw bestelling of een andere klacht over VG Trading neem dan contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een oplossing te bespreken. We streven ernaar uw klacht binnen drie werkdagen op te lossen, de totale termijn zal echter nooit langer zijn dan 14 dagen.
U kunt uw klacht ook per post versturen naar:
VG Trading C.V.
Ambachtsweg 26
1271 AM HUIZEN
Bent u als zakelijke klant niet tevreden over de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u uw klacht ter bemiddeling voorleggen aan Thuiswinkel (via www.thuiswinkel.org).
VG Trading Kantoormeubelen
Bezoek- en postadres
Ambachtsweg 26,
1271 AM Huizen
Support
035 – 52 357 64
Of stuur een e-mail
info@vgtrading.nl