Gebruikte kantoormeubelen

Duurzaam, circulair, goed voor het milieu!

Bent u opzoek naar gebruikte kantoormeubelen? Startende ondernemers en MKB’ers hebben helaas niet altijd de financiële mogelijkheid om flink te kunnen investeren in het nieuwe interieur. Gebruikte kantoormeubelen zijn daarom vaak de ideale oplossing.

Lees meer

Bekende merken koopt u in dit geval tegen zeer scherpe prijzen. Deze gebruikte kantoormeubelen worden opgekocht bij grote partijen en bieden wij dus tegen zeer lage prijzen aan.

Tweedehands kantoormeubelen

Bent u opzoek naar tweedehands (2ehands) kantoormeubelen)? Dan bent u bij VG Trading aan het juiste adres. Wij leveren o.a. gebruikte bureaustoelen, bureaus, archiefkasten met garantie. Zeer goede kwaliteit.

Normering

Breedte

Diepte

Hoogte

Hoogte verstelbaar

Onderstel kleur

Bladkleur

Stofgroep

Kleur

Armleuningen

Voetkruis

Garantie

Gebruikte bureaus

De aanschaf van een bureau kan nogal eens wat kosten. Op het moment dat je als ZZP’er begint met het inrichten van je eigen eerste kantoorpand zal je merken dat de aanschaf van een professioneel bureau flink wat geld kost.

Ondanks dat VG Trading kantoormeubelen al één van de goedkoopste aanbieders is van dit soort kwalitatief goede bureaus hebben wij ook tweedehands bureaus op onze website in de aanbieding. Op dit moment bekijkt u de gebruikte bureaus in de categorie gebruikte kantoormeubelen. De bureaus met veel schade worden voorzien van een compleet nieuw blad.

Tweedehands bureau

Een tweedehands bureau is erg populair onder startende ondernemers, omdat deze altijd scherp geprijsd zijn. Over het algemeen zijn de gebruikte kantoormeubelen van een zeer hoge kwaliteit en zijn de gebruikte bureaus op wat gebruikerssporen zo goed als nieuw.

Een krasje op een bureau kun je er ook zelf de eerste dag op maken, dus waarom zou je niet een gebruikt bureau kopen? Bekende merken die een zeer hoge nieuwwaarde hebben zijn van zeer goede kwaliteit en daardoor erg populair in ons assortiment. VG Trading verkoopt alleen kwaliteit tweedehands kantoormeubelen. Omdat wij als professionals oog hebben voor zeer goede kwaliteit kantoormeubelen weten wij precies welke kantoormeubelen we op moeten kopen en wat we beter kunnen laten staan.

Gebruikte bureaus

Zoals u in ons assortiment bureaus kunt zien zijn nieuwe bureaus van een zeer goede kwaliteit, maar uiteraard hangt hier een prijskaartje aan. Dit is helaas niet voor iedereen toegankelijk en daarom komen wij ook graag de startende ondernemers tegemoet. Om deze reden bieden wij gebruikte bureaus aan tegen een zeer scherpe prijs. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van gebruikte bureaustoelen.

Tweedehands bureaustoel

Een gebruikte bureaustoel is een bureaustoel die al eens is gebruikt. Deze koopt VG Trading kantoormeubelen op bij faillissementen. Deze kantoormeubelen kunnen erg interessant zijn voor startende ondernemers die voor de eerste keer een kantoorpand gaan inrichten. Bij een werkdag van acht uur is het van groot belang dat een bureaustoel RSI goed gekeurd is.

Merken bureaustoelen

De merken die wij op dit moment aanbieden in ons assortiment tweedehands bureaustoelen zijn o.a. Axia, Ahrend en Haworth. De mensen die zich al enigszins hebben verdiept in de verschillende merken bureaustoelen weten direct dat de prijzen op de pagina een stuk goedkoper zijn dan de nieuwprijzen van deze bureaustoelen. Het extra voordeel van dit soort bureaustoelen is dat de stoelen over het algemeen van zeer hoge kwaliteit zijn. Hierdoor voorkom je bijvoorbeeld RSI klachten en creëer je een goede zithouding.

2e hands bureaustoelen

Veel bedrijven zijn opzoek naar 2e hands bureaustoelen. Wij hebben met enige regelmaat een zeer uitgebreid assortiment aan deze tweedehands bureaustoelen. De bureaustoelen zijn gebruikt, maar in veel gevallen opnieuw gestoffeerd. Bureaustoelen van bijvoorbeeld Ahrend zijn van dusdanige kwaliteit dat ze over het algemeen minstens tien jaar mee gaan. De stoelen zijn in veel gevallen opgekocht bij faillissementen en in goede staat. Twijfelt u hierover kunt u altijd even telefonisch contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om de stoelen te stofferen in de kleur die u wenst.