Gebruikte kantoormeubelen

Startende ondernemers en MKB'ers hebben helaas niet altijd de financiële mogelijkheid om flink te kunnen investeren in het nieuwe interieur. Gebruikte kantoormeubelen zijn daarom vaak de ideale oplossing. Bekende merken koopt u in dit geval tegen zeer scherpe prijzen. Deze gebruikte kantoormeubelen worden opgekocht bij grote partijen en bieden wij dus tegen zeer lage prijzen aan.

Gebruikt kantoormeubilair

Onder gebruikt kantoormeubilair wordt verstaan: 'Kantoormeubelen die al eens eerder gebruikt zijn in een kantoorpand'. Uiteraard is dit nog steeds een heel ruim begrip. Het kan namelijk zijn dat iemand tien jaar op een gebruikte bureaustoel heeft gezeten, maar het kan ook zo maar zijn dat een bedrijf al na een maand failliet is gegaan.

Uiteraard bekijken de medewerkers de meubelen goed voor deze weer in de verkoop gaan. Een bureau waarvan het blad licht beschadigd is, zal uiteraard worden voorzien van een nieuw blad, tenzij anders aangegeven.

Tweedehands kantoormeubelen

Wellicht zult u zich afvragen wat er zo interessant is aan tweedehands kantoormeubelen. Kort maar krachtig komt het er op neer dat deze kantoormeubelen gebruikt zijn en daarom een stuk goedkoper aangeboden worden. Sommige van de tweedehands kantoormeubelen zijn maar een maand of helemaal niet gebruikt. Alleen het feit dat deze meubels eerder gebruikt zijn, zorgt ervoor dat wij deze niet meer kunnen verkopen voor de nieuwwaarde. Wij raden u dan ook zeker aan om bovenstaande producten eens goed door te kijken.

Kwaliteit van deze kantoormeubelen

VG Trading garandeert een goede kwaliteit gebruikt kantoormeubilair. De gebruikte kantoormeubelen die wij hebben opgekocht worden per stuk gecontroleerd alvorens deze te koop worden aangeboden. Gebruikte bureaustoelen worden met enige regelmaat er tussen uit gehaald en opnieuw gestoffeerd, alvorens deze te koop worden aangeboden. Ook bij de bureaus vervangen wij met enige regelmaat het complete blad als deze te beschadigd is om te koop aan te bieden. U kunt er dus vanuit gaan dat wij kwaliteit leveren aan onze klanten en dat deze kantoormeubelen gebruikt, maar van zeer goede kwaliteit zijn. De prijs/kwaliteit verhouding is dan ook zeker geweldig.

Kantoormeubelen opkopen

VG Trading is ten alle tijden bereid om kantoormeubelen op te kopen. Heeft u een vraag of opmerking? Bel dan direct even met 035 - 52 357 64 om een afspraak met ons te maken. Voor meer informatie over het opkopen van faillissementen kijk dan even op deze pagina.

Webshop Keurmerk & SSL