Filters
Filters
Breedte
Diepte
Hoogte
Kleur

Gebruikte archiefkasten

Een archiefkast is sterk geprijsd. Helemaal op het moment dat u een archiefkast in gebruik neemt waarvan u ook nog eens wil dat deze brand- en diefstal bestendig is.

Soms komt het voor dat wij deze kasten in ons assortiment ‘tweedehands kantoormeubelen’ hebben. Op dat moment kunt u de kast kopen voor een heel stuk goedkoper. Dit kan u honderden euro’s schelen op het aankoopbedrag. Wij garanderen de kwaliteit en geven u garantie op de spullen die u bij ons koopt.

Lees meer

Gebruikt kantoormeubilair

Bent u opzoek naar gebruikt kantoormeubilair? Dat komt goed uit, want bij VG Trading kantoormeubelen kunt u terecht voor zowel nieuw- als gebruikt kantoormeubilair. VG Trading koopt gebruikte kantoormeubelen in grote getalen op, waardoor wij deze tegen een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden. Bij gebruikt kantoormeubilair moet u denken aan professionele kantoormeubelen. Hierbij kunt u denken aan kwaliteit archiefkasten, waar u veel geld op kunt besparen.

Toch heeft een startend ondernemer in onze ogen een goede kwaliteit bureaustoel nodig. Dit is namelijk goed ter voorkoming van bijvoorbeeld RSI klachten. De gebruikte kantoormeubelen worden door VG Trading na de inkoop uitgebreid gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Zo laten wij bijna altijd de bureaustoelen opnieuw stofferen alvorens deze weer in de verkoop gaan.

Dat kantoormeubilair gebruikt is zie je eigenlijk helemaal niet terug aan de kwaliteit van het kantoormeubilair. Zo zien wij namelijk de afgelopen jaar een enorme trend ontstaan in het gebruikt kantoormeubilair. De verkoop hiervan is namelijk flink toegenomen. Daarnaast zal een klant (van onze klanten) natuurlijk nooit zien dat het kantoormeubilair gebruikt is, want de gebruikerssporen, als deze er al zijn, kun je toch ook zelf krijgen?

Filter