Filters

Gebruikte ladeblokken

Wij leveren niet alleen gebruikte bureaus. Wij leveren ook de bijbehorende ladeblokken. In sommige gevallen hebben wij deze als geheel opgekocht (ladeblok en bureau), maar het komt ook voor dat deze pas vanaf nu als geheel gebruikt gaan worden.

Lees meer

Dit komt doordat deze bij verschillende partijen zijn opgekocht. Het assortiment ladeblokken dat wij op onze website beschikbaar hebben varieert heel erg sterk. De reden hiervan is het prijsverschil tussen een nieuw- en een gebruikt ladeblok. Dit kan u al minstens honderd euro schelen, terwijl u hier eigenlijk weinig van zal merken.

Tweedehands ladeblokken

Als we heel reëel kijken naar het verschil tussen een gebruikte ladeblok en een nieuw ladeblok zien we dat er een minimaal verschil is. Wellicht zal er een klein deukje of een krasje op het ladeblokje kunnen zitten, daarmee is dan ook alles gezegd. Het blad is in de meeste gevallen onbeschadigd, indien dit niet het geval is zal er een nieuw topblad op worden gezet. De aanschaf van een tweedehands ladeblok is in onze ogen zeker de moeite waard.

Filter