Gebruikte vergadertafels

Een vergadertafel is een tafel waar over het algemeen wel minstens tien mensen bij kunnen aanschuiven. Een tafel waaromheen iedereen zit en op deze manier fijn kan overleggen met elkander. Een vergadertafel is door de grootte die deze heeft prijzig in aanschaf. Toch zien wij vaak dat bedrijven lege ruimtes willen vullen met vergadertafels zonder al te veel te willen investeren. Om deze twee redenen kan het interessant zijn om de ruimte te vullen met een tweedehands vergadertafel met stoelen.

{{block type="catalog/product_list" category_id="113" product_count="120" template="product/list.phtml"}}

Tweedehands vergadertafels

Ons assortiment met tweedehandse vergadertafels varieert erg sterk. Met enige regelmaat kopen wij nieuwe kantoormeubilair op, waarbij ook vaak vergadertafels aanwezig zijn. Wij proberen deze pagina zo up to date mogelijk te houden. Toch kan het wel eens gebeuren dat wij al een nieuwe voorraad hebben, maar deze nog niet online geplaatst hebben.


Zoekt u een gebruikte vergadertafel?

Indien u opzoek bent naar een gebruikte vergadertafel maar hierboven niet vind wat u zoekt, kunt u altijd nog even telefonisch contact met ons opnemen. Omdat ons assortiment op sommige momenten zo extreem varieert kan het namelijk voorkomen dat wij een hele lading in het magazijn hebben staan die nog niet op onze webshop staat.


Goedkope vergadertafels

Onze gebruikte vergadertafels zijn van een zeer goede kwaliteit en zijn over het algemeen in zeer goede staat. U kunt zich voorstellen dat gebruikte vergadertafels niet veel te lijden hebben gehad en over het algemeen jaren mee kunnen. U bespaard veel geld op de aanschaf van een gebruikte vergadertafel en haalt daarmee zeer goede kwaliteit in huis. De vergadertafels die wij in ons assortiment (zowel nieuw als gebruikt) hebben staan niet in vergelijking met de vergadertafels die u elders in woonwinkels kunt kopen.


Kom eens langs in onze showroom

Krijgt u nou geen duidelijk beeld bij onze vergadertafels aan de hand van onze foto’s? Dan bent u altijd welkom op de gebruikte vergadertafels eens bij ons in de showroom te komen kijken. Wij zijn gevestigd op de installatieweg 14 in Huizen en verwelkomen u graag met een bakje koffie. Bel van te voren even voor het maken van een afspraak, zodat u niet voor een gesloten deur komt te staan.

Filter  
Garantie  
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Kantoortafel 160 x 80 cm in nieuwstaat
    € 65,00 ( € 78,65 incl. BTW )
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren