Ladeblokken

Ideaal voor het opruimen van uw bureau, clean desk policy!

Een rolblok onder uw bureau, of een standcontainer aan uw bureau, dit valt allemaal binnen de mogelijkheden. In ons assortiment hebben wij sinds kort ook standcontainers. Een standcontainer, ook wel bureauhoogte blok(ken) genoemd vergroten uw bureau.

Lees meer

U kunt de ladeblokken eenvoudig aansluiten aan uw bureau, hierdoor heeft u naast een groter bureau ook zeer veel praktische opbergruimte.

Nieuw binnen ons assortiment is de persoonlijke lade, veel mensen vinden een rolblok of een standcontainer erg veel ruimte innemen en willen liever iets kleins waar ze wat pennen en nietjes in kunnen opbergen, voor diegene hebben wij de persoonlijke lade!

Breedte

Diepte

Hoogte

Bladkleur

Kleur

Garantie

Ladeblokken

In het bedrijfsleven worden ladeblokken (zeer) regelmatig gebruikt, VG Trading is al jaren een van de marktleiders op het gebied van deze ladeblokken en rolblokken. In het assortiment van VG kantoormeubelen kunt u zowel gebruikte als nieuwe ladeblokken en rolblokken vinden, in verschillende afmetingen en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De rolblokken worden de laatste tijd steeds meer gebruikt. Rolblokken zijn gewone ladeblokken, echter worden deze geplaatst op wieltjes waardoor u het gemakkelijk kunt verplaatsen.

Ladeblok met topblad naar keuze

Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u zelf de kleur van uw ladeblok kiezen, daarnaast kunt u ook de kleur van het topblad (de bovenkant) kiezen. De gemiddelde levertijd is 3 tot 5 werkdagen, u hoeft dus niet lang op uw bestelling te wachten.

Is uw budget voor ladeblokken niet zo hoog? VG Trading heeft ook een aantal gebruikte ladeblokken die uitermate scherp zijn geprijsd. Wat betreft de kwaliteit en het uiterlijk is een gebruikt ladeblok vrijwel niet te onderscheiden van een nieuw exemplaar. De levertijd voor gebruikte exemplaren is ook 3 tot 5 dagen, helaas zijn gebruikte modellen veelal niet in meerdere kleuren verkrijgbaar.