N-serie Bureau 180x80cm

 305.00 excl. btw

Antraciet eiken
Bruin-eiken
Eiken-naturel
Havanna
Kersen
Lichtgrijs
Lindberg eiken
Midden-eiken
Wit
Speciale kleur (+ 8 weken!)
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Artikelnummer 5N188HV Categorie Tag

N-serie Bureau 180x80cm

De N-serie bureaus zijn onze meest verkochte bureaus, door het zwevende blad geeft het een luxe design uitstraling! De N-serie bureaus zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, uit voorraad leverbaar!

Beschrijving

Het design van de N-serie bureaus is een knipoog naar de traditionele vierpootstafel, maar dan in een modern jasje. De N-serie poten geven de bureaus een open uitstraling en houden meer oppervlakte op de grond vrij. Met bureaus en tafels uit de N-serie is het alsof het tafelblad in de ruimte zweeft: ideaal als je het ruimtelijke karakter van je kantoor wilt behouden!

Ben je op zoek naar een ergonomisch bureau, maar is de flexibiliteit van een verstelbaar bureau als een zit-sta bureau niet nodig? Dan is een instelbaar bureau een voordelig alternatief voor deze in hoogte verstelbare tafels. Doordat onze instelbare tafels in te stellen zijn op hoogtes van 62 tot 86 centimeter voldoen ze aan de Nederlandse Arbo-richtlijnen voor zittend werken. Het ergonomische bureau wordt bij het installeren op de gewenste werkhoogte geplaatst en kan op een later moment nog worden verhoogd of verlaagd.

Het onderstel van deze tafel is gemaakt van epoxy gelakt metaal (verkrijgbaar in zwart, wit en aluminium). Het gemelamineerde werkblad is afgewerkt met een PVC stootrand. Wil je toch liever een andere kleur blad? Neem dan contact op voor de andere kleuropties en voor de mogelijkheden van een bureau op maat. Zo is er altijd een model dat bij je kantoor past.

Voorraad bladkleuren!

Bij VG Trading heeft u keuze uit een zeer ruim assortiment bladkleuren. Gezien de vele mogelijkheden hebben wij een selectie gemaakt van bladkleuren die uit voorraad leverbaar zijn en kleuren die een langere levertijd hebben. Dit zijn onze voorraad kleuren:

Bruin-eiken
Beuken
Eiken-naturel
Midden-eiken
Antraciet-eiken
Kersen
Havanna
Lindberg eiken
Ahorn - wildperen (uitlopend)
Wit
Lichtgrijs
Rocky (nieuw!)
Zwart *no fingerprint* (nieuw) beperkte maten
Twijfels? We laten in onze showroom graag alle mogelijkheden zien!

Voor & nadelen

Het voordeligste (instelbare) bureau van Nederland
Het zwevende blad geeft het bureau een luxe uitstraling
Voor zowel de thuiswerker als de bedrijfsinrichters erg geschikt
Verkrijgbaar in diverse kleuren & maten
Inbusverstelling is arbeidsintensiever

Specificaties

Extra informatie

Conditie

Breedte

Diepte

Hoogte

Hoogte verstelbaar

Materiaal blad

Materiaal onderstel

Onderstel kleur

, , ,

Bladkleur

, , , , ,

Garantie

Levertijd