Nieuw- & gebruikt kantoormeubilair Haarlem

In Haarlem wonen inmiddels al bijna 165.00 mensen. Iedere startende ondernemer, zelfstandige en/of thuiswerker moet voorzien worden van een kwalitatief goed bureau en/of bureaustoel. Bij VG Trading Kantoormeubelen bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij leveren en monteren in Haarlem.
Wij leveren ook in Haarlem!

We komen graag leveren in Haarlem maar hebben hier geen showroom!

Kantoormeubelen Haarlem

Kantoormeubelen kopen in Haarlem?

Wilt u kantoormeubelen bestellen in (de regio) Haarlem? Denk dan eens aan VG Trading. Naast onze grote showroom hebben we ook een enorm assortiment aan producten in onze webshop. Door de duidelijke productfoto’s en specificaties krijgt u al een goed beeld van het aanbod.

Gebruikt kantoormeubilair Haarlem

Binnen ons assortiment hebben wij zowel nieuw- als gebruikt kantoormeubilair. Bij VG Trading kantoormeubelen bent u aan het juiste adres voor refurbished en gebruikt kantoormeubilair. Wij leveren u binnen een paar werkdagen het gewenste kantoormeubilair. Wij staan telefonisch voor u klaar en zijn iedere werkdag te bereiken van 09:00 tot en met 17:00 uur.

Nieuwe kantoormeubelen Haarlem

Wat betreft de nieuwe kantoormeubelen kunnen wij u vertellen dat wij ook een van de scherpst geprijsde kantoormeubelaanbieders zijn. VG Trading biedt u een scherpe prijs, goede kwaliteit en snelle levering. Daarnaast heeft u persoonlijk contact met de leverancier.

Afstand naar Haarlem

Vanaf ons filiaal naar het centrum van Haarlem is ongeveer 43 minuten rijden. Komt u uit Haarlem en wilt u de meubelen even met eigen ogen zien? Met drie kwartier bent u bij ons in het filiaal. Maak wel van te voren even een telefonische afspraak met ons. Wij zorgen dan dat de koffie klaar staat en een expert u kan adviseren.

Showroom

Het is mogelijk een afspraak te maken in onze showroom van maandag t/m zaterdag. Wij heten u van harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

Openingstijden

Maandag tot Zaterdag open op afspraak

Adresgegevens

VG Trading kantoormeubelen
Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen
Nederland

Archiefkasten

In diverse kleuren en maten

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Kantine

een kantine hoeft niet meer oersaai te zijn!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!