Bureaus & tafels
Stoelen
Archiefkasten
Ladeblokken
Kabelmanagement
Akoestiek in uw kantoor
Overige
Gebruikt kantoormeubilair

Nieuw kantoormeubilair

VG Trading is meer dan tien jaar geleden begonnen met de verkoop van gebruikt kantoormeubilair. Dankzij de enorme ontwikkelingen in de kantoormeubelen branche ligt onze focus nu op een combinatie van gebruikte en nieuwe kantoormeubelen. Op deze pagina vind u een overzicht van ons ruime assortiment aan nieuwe kantoormeubelen. Zo bieden wij u een uitgebreid assortiment met daarin niet alleen bureaus en bureaustoelen, maar bieden wij u de mogelijkheid om uw gehele kantoor in te richten met de kantoormeubelen van VG Trading.

Nieuwe kantoormeubelen tegen scherpe prijzen

Bovenstaand kunt u de keuze maken uit werkplekken, zitmeubelen, archiveren en accessoires. Eigenlijk alles om uw complete kantoor in het geheel te voorzien van nieuw kantoormeubilair.


Werkplek inrichten

In de categorie werkplekken vindt u voornamelijk bureau's, vergadertafels en kantinetafels. De categorie bureaus wordt hier nogmaals ingedeeld in verschillende soorten. Zo kunt u denken aan hoekbureaus, gewone bureaus, maar ook verstelbare bureaus. Hierbij kunt u denken aan zowel elektrisch als handmatig te verstellen bureaus (slingerbureaus).

Zitmeubelen, opbergruimte en meer

Een goede bureaustoel vindt u in het assortiment zitmeubelen. Verder kunnen wij u voorzien in kantinestoelen en vergaderstoelen. Een compleet ingerichte werkplek is onze specialiteit. Een bijbehorend ladeblok of een archiefkast? U vind het onder 'Archiveren'. Verder kunt u voor alle andere accessoires terecht in de bijbehorende categorie.