Nederlandse Praktijk Richtlijnen

NPR-1813
Zoals al te lezen is dit een richtlijn en dus geen verplichting als het gaat om ARBO verantwoorde stoelen. Desalniettemin is het een handvat voor elke inkoper, een NPR-1813 is in principe geschikt voor een nog groter gedeelte van de mensen t.o.v. de EN-1335 normering.

Bekijk hier de meest verkochte NPR-1813 bureaustoleen van VG Trading Kantoormeubelen!

NPR-1813 bureaustoelen, handvat voor inkooporganisaties!

Volgens de Nederlandse normcommissie is de NPR 1813 een handvat voor inkopers, facilitair managers, arbo-adviseurs en ergonomen. Met deze maatvoering kunnen kantoor en bureaustoelen dan voor ca. 95% van de Nederlandse beroepsbevolking voor een goede en veilige ondersteuning zorgen. Volgens de commissie kan de NPR 1813 dan ook gezien worden als het maatvoerings programma van eisen voor stoelen voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Een ergonomische bureaustoel voldoet aan de volgende eisen:

Ergonomisch verantwoord werken en zorgen dat je de hele dag energiek blijft. Het zijn twee speerpunten die horen bij het nieuwe werken. De dagen dat je acht uur per dag achter elkaar op een bureaustoel zittend zat te werken zijn echt voorbij. Met een zit sta bureau zorg je ervoor dat je lichaam voldoende afwisseling krijgt door de wisselende houdingen die je gedurende de dag aanneemt. Hierdoor blijf je fit en fysiek in orde. Daarnaast zul je merken dat staand werken een energiek gevoel geeft waardoor je met gemak een hele dag op kantoor kunt werken, dit bevordert de werkprestaties waardoor je beter zult presteren.

Showroom

Het is mogelijk een afspraak te maken in onze showroom van maandag t/m zaterdag. Wij heten u van harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

Openingstijden

Maandag tot Zaterdag open op afspraak

Adresgegevens

VG Trading kantoormeubelen
Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen
Nederland

(N)EN-1335

NEN-EN 1335 is een Europese norm voor kantoor en bureaustoelen. Deze norm zegt iets over de maatvoering en instelbaarheid van de bureaustoel. Bureaustoelen welke voldoen aan de (N)EN 1335 normering hebben hetzelfde comfort als een bureaustoel met een NPR 1813 normering. Echter, bureaustoelen met een (N)EN 1335 normering hebben een minder groot bereik in afstelmogelijkheden en is voornamelijk geschikt voor mensen met een lichaamslengte tussen de 151 en 192 centimeter.

We hebben nog veel meer!

Naast NPR-1813 bureaustoelen zijn wij u ook graag van dienst als het gaat om zit-sta bureaus of de inrichting van uw archief of kantine. Kortom, voor de complete inrichting van uw kantoor of werkplek kunt u bij ons terecht!

Archiefkasten

In diverse kleuren en maten

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Kantine

een kantine hoeft niet meer oersaai te zijn!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!