Over VG Trading Kantoormeubelen


VG Trading is in 2004 begonnen als eenmanszaak in gebruikt kantoormeubilair. De focus lag in die tijd met name op Ahrend kantoormeubilair. In de loop der jaren hebben bekende merken als: Vitra, BMA Axia, Herman Miller, Interstuhl, Kinnarps, Comforto, Aspa, RH en Lensvelt hun intrede gedaan.Om aan alle wensen te voldoen is er sinds 2007 ook de mogelijkheid om nieuw kantoormeubilair te bestellen bij VG Trading Kantoormeubelen. Voorafgaand aan VG Trading is er jarenlang ervaring opgedaan in de opslag- en logistieke branche, vandaar dat wij u ook kunnen voorzien van magazijninrichtingen. Sinds 2010 kunt u bij VG Trading online bestellingen plaatsen via onze webshop, inmiddels zitten er twee man op kantoor, een iemand op de administratie afdeling en vier chauffeurs/monteurs die dagelijks bezig zijn om VG Trading verder te verbeteren en uit te breiden.

25.000+

bureaustoelen gemonteerd en afgeleverd.50.000+

kantooruren gedraaid.10.000+

facturen gemaakt en verstuud.

Kantoormeubelen showroom Huizen

Thuiswinkel waarborg gecertificeerd!

Geplaatst op 09/09/2019 door VG Trading Kantoormeubelen
VG Trading is sinds kort Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd. Dit betekent dat VG Trading Kantoormeubelen is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel.
Lees meer

Modelkantoor Business Centrum Gooi ingericht.

Geplaatst op 01/10/2018 door VG Trading Kantoormeubelen
In samenwerking met het Business Centrum Gooi hebben wij in Baarn een modelkantoor mogen inrichten om de eventuele huurders een beeld te kunnen geven hoe zo'n kantoor er nu uit kan komen zien.
Lees meer

Vepa Step-4 duo-bureaus met slinger geplaatst

Geplaatst op 05/09/2018 door VG Trading Kantoormeubelen
Aan de Vecht in Breukelen hebben we een prachtige kantoorvilla mogen voorzien van gebruikte Vepa Step 4 duo bureaus. De klant heeft er voor gekozen de gebruikte bureaus te voorzien van nieuwe grijs-ei...
Lees meer