Over VG Trading Kantoormeubelen


VG Trading is in 2004 begonnen als eenmanszaak in gebruikt kantoormeubilair. De focus lag in die tijd met name op Ahrend kantoormeubilair. In de loop der jaren hebben bekende merken als: Vitra, BMA Axia, Herman Miller, Interstuhl, Kinnarps, Comforto, Aspa, RH en Lensvelt hun intrede gedaan.

Om aan alle wensen te voldoen is er sinds 2007 ook de mogelijkheid om nieuw kantoormeubilair te bestellen bij VG Trading Kantoormeubelen. Voorafgaand aan VG Trading is er jarenlang ervaring opgedaan in de opslag- en logistieke branche, vandaar dat wij u ook kunnen voorzien van magazijninrichtingen. Sinds 2010 kunt u bij VG Trading online bestellingen plaatsen via onze webshop, inmiddels zitten er twee man op kantoor, een iemand op de administratie afdeling en vier chauffeurs/monteurs die dagelijks bezig zijn om VG Trading verder te verbeteren en uit te breiden.

25.000+

bureaustoelen gemonteerd en afgeleverd.50.000+

kantooruren gedraaid.10.000+

facturen gemaakt en verstuud.

Kantoormeubelen showroom Huizen

Vakantie sluiting van 27-7 t/m 14-8

Geplaatst op 20/07/2020 door VG Trading Kantoormeubelen
Na deze ontzettend vreemde periode in deze nieuwe tijden van Corona zijn we toe aan een korte periode van rust. Heel veel klanten hebben we voorzien van een ergonomisch verantwoorde werkplek voor thui...
Lees meer

Complete thuiswerkplekken te bestellen

Geplaatst op 01/04/2020 door VG Trading Kantoormeubelen
Wij ervaren een groeiende behoefte aan ergonomisch verantwoorde werkplekken voor thuis. Het thuiswerken nam al een gigantische sprong in de afgelopen jaren echter is het door het Coronavirus nog snell...
Lees meer

COVID-19 voorzorgsmaatregelen VG Trading

Geplaatst op 01/04/2020 door VG Trading Kantoormeubelen
We merken allemaal de gevolgen van het coronavirus. Ook VG Trading heeft de nodige maatregelen genomen om te zorgen dat onze service door gaat!
Lees meer