Over VG Trading Kantoormeubelen

Centraal gelegen, in Huizen op kleine afstand van grote steden als Amsterdam, Utrecht en Lelystad vind u de showroom van VG Trading.

Persoonlijk advies

Veel gaat tegenwoordig via internet, zo ook onze klanten vinden ons veelal via internet en bestellen rechtstreeks via de webshop. Echter merken we dat er tegenwoordig veel verkeerd advies word gegeven, zo zijn 9 van de 10 bureaustoelen die op internet aangeboden worden ergonomisch verantwoord, dit is absoluut niet het geval, vandaar dat wij de omgekeerde weg bewandelen, van webshop naar winkel in plaats van andersom. Wij heten u van harte welkom in onze showroom en onder het genot van een bakje koffie kunt u ons alles vragen omtrent kantoormeubilair. De showroom staat al vol met nieuw- en gebruikt kantoormeubilair, maar met name nieuw kantoormeubilair. Het gebruikte meubilair is in zo goed als alle gevallen direct mee te nemen, dit alles staat in onze ruime magazijn welke indien gewenst uiteraard ook te bezichtigen is! Komt u een specifiek product bekijken? Dat is mogelijk, alleen adviseren we wel om even van te voren na te vragen of dit product in de winkel aanwezig is.

Kantoor

Ons kantoor, showroom en magazijn zijn goed bereikbaar! U kunt u bij ons ruim voldoende gratis parkeren.

Magazijn

Centraal gelegen in Nederland hebben wij ons magazijn van waaruit we snel door het hele land kunnen leveren!

Service

Wij zijn niet van het bezorgen tot aan de deur of over de eerste drempel. Wij plaatsen het kantoormeubilair waar u wilt!

Bezorging

Alles in eigen beheer, zowel het bezorgen als monteren doen wij allemaal volledig zelf met eigen middelen!

Team

Ons team is gespecialiseerd in het afleveren en monteren van uw nieuwe kantoormeubilair!

Contact

Wij zijn goed bereikbaar op diverse manieren, telefonisch, mail, chat, facebook of zelf via WhatsApp!
Showroom & magazijn
Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen