Nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen Den Bosch

‘s Hertogenbosch is een stad met een hele bijzondere aantrekking tot bedrijven. Bedrijven vestigen zich graag in deze Brabantse hoofdstad en dat is ook niet zo gek. Deze stad is al meerdere malen uitgeroepen tot gemeente met de sterkste economie van het land. De gunstige ligging (aan de A2) en de goede centrale spoorverbindingen zorgen ervoor dat deze plaats erg aantrekkelijk is voor de vestiging van verschillende bedrijven.

Zit-sta bureau leveren in Den Bosch?

Wij leveren ook in Den Bosch!
Bent u van plan om een bureau aan te schaffen, denk dan eens aan een zit-sta bureaus, dat is de toekomst!

We komen graag leveren in Den Bosch maar hebben hier helaas geen showroom!

Bekijk hier onze top 10 meest verkochte producten!

Al eens aan gebruikt gedacht? Bekijk hier onze top 10 gebruikte producten!

Nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen Den Bosch

Heeft u een bedrijf gevestigd in de randstad of het centrum van Den Bosch en bent u opzoek naar een bedrijf dat u kunt ondersteunen met uw kantoorinrichting? VG Trading kantoormeubelen kan u ondersteunen bij de inrichting van uw kantoor.

Tweedehands kantoormeubelen Den Bosch

Door de grote bedrijvigheid in Den Bosch zijn wij er met regelmaat te vinden voor de in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen. Wilt u bij ons komen kijken naar gebruikte kantoormeubelen? Neem dan even contact op met ons zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Bekijk hiernaast hoe uw route er uit ziet naar VG Trading Kantoormeubelen in Huizen. Wilt u liever naar nieuw kantoormeubilair komen kijken in de buurt, ook hierin zijn mogelijkheden met onze collega’s in Den Bosch, hierover kunt u contact met ons opnemen om een datum af te spreken.

Archiefkasten

in diverse kleuren, maten en prijzen!

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Refurbished kantoormeubilair

duurzaam, circulair en voordelig!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!

Showroom

Onze showroom is op donderdag en vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Wij heten u van  harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

Ambachtsweg 26, 1271 AM Huizen

MA / WO

open
op
afspraak

DO / VR

09.00 uur
tot
17.00 uur

ZAT

open
op
afspraak

U heeft zojuist dit product toegevoegd: