Nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen Den Bosch

Nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen Den Bosch

‘s Hertogenbosch is een stad met een hele bijzondere aantrekking tot bedrijven. Bedrijven vestigen zich graag in deze Brabantse hoofdstad en dat is ook niet zo gek. Deze stad is al meerdere malen uitgeroepen tot gemeente met de sterkste economie van het land. De gunstige ligging (aan de A2) en de goede centrale spoorverbindingen zorgen ervoor dat deze plaats erg aantrekkelijk is voor de vestiging van verschillende bedrijven.

Heeft u een bedrijf gevestigd in de randstad of het centrum van Den Bosch en bent u opzoek naar een bedrijf dat u kunt ondersteunen met uw kantoorinrichting? VG Trading kantoormeubelen kan u ondersteunen bij de inrichting van uw kantoor.

Archiefkasten

In diverse kleuren en maten

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Kantine

een kantine hoeft niet meer oersaai te zijn!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!

Tweedehands kantoormeubelen Den Bosch

Door de grote bedrijvigheid in Den Bosch zijn wij er met regelmaat te vinden voor de in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen.

Wilt u bij ons komen kijken naar gebruikte kantoormeubelen? Neem dan even contact op met ons zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Bekijk hiernaast hoe uw route er uit ziet naar VG Trading Kantoormeubelen in Huizen.

Wilt u liever naar nieuw kantoormeubilair komen kijken in de buurt, ook hierin zijn mogelijkheden met onze collega’s in Den Bosch, hierover kunt u contact met ons opnemen om een datum af te spreken.

Bekijk onze meest recente projecten!

Wij laten u graag zien waar we ons dagelijks mee bezig houden! Bekijk snel onze gerealiseerde projecten!

GRATIS VERZENDING

Bij bestellingen boven € 250

RUIME SHOWROOM

centraal gelegen in Nederland.

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

op al onze nieuwe producten.

Showroom

Onze showroom is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur, wij heten u van  harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

MA

open
op
afspraak

DI / VR

09.00 uur
tot
17.00 uur

ZAT

open
op
afspraak

U heeft zojuist dit product toegevoegd:

Start met chatten!
Hallo, kunnen we ergens mee helpen?
We staan voor u klaar!